THE GIRLS ARE BACK IN TOWN

Tillbaka i lägenheten. Jag och Lowsa@ har fikat varm oboy och korvmackor, gottttttt! Nu gruvar jag ihjäl mig för att gå och bädda i nya lakan i sängen, segt. Och så är jag så jäkla trött. Ska ta mig i kragen och bädda nu så jag kan lägga mig och sova, för de har jag ju inte ängnat helen ät ;P hahah. Idag va vi iväg till hallen och firade kusin kalle som har fyllt år, det var gott kan jag säga! Hallen är uttrötande, hahah. Imorn är det skola igen, inte jätte pepp måste jag medge, upp tidigt känns segt. Just därfös ska jag ta och bege mig mot sovrummet, Olle orka ju inte komma hit så jag får väl bädda själv, annars brukar ju han vara till bra hjälp, typ ligga och sova bredvid :P  Men det gör ju inget! Hahah.

Godnatt people!


EN ANNAN DAG

Försöker ladda upp bilder från gotland som lovat men det vill inte funka sådet får bli en annan dag. Ligger i sängen med mysiga stårsa, nu ska jag ta och sova, så förbannat skönt!

Godnatt gott folk, även surt folk ;)

Puss, synes!

HOME ON HAMMARNÄS

Första gymnasieveckan har varit spännande och rolig måste jag säga. Så jäkla skönt att den är avklarad! Var lite rädd att Victoria inte skulle känna igen mig när jag kom första dagen men de gjorde hon, tuuur! Har varit med henne och en till tjej som heter Nellie och även lite med en som heter Lina! trevlans de, klassen verkade seg från början men nu börjar den verka mer rolig, folket verkar rätt skönt ändå! Mkt pojkar är det i klassen, 25 stycken. 8 tjejer. Det blir nog roligt dehär tror jag :)

Har varit så sjukt skönt att bara vara inne i stan också, slippa allt tjat. Kunna göra vad man vill. Nästa iaf. Det är så skönt också att det inte är tusen mil till alla, man hinner umgås fast det är vanlig vardag! Inte en ända kväll har tv:n varit på och vi bara har slöat. Sköt att man kanske hinner träffa olle lite också fast han tränar jätte mkt, hade vi bott kvar hemma så hade vi inte hunnit typ.. :P

Lägenheten känns bra, känner mig redan hemma i den och sover bra och så. Har inte varit nå mörkrädd alls! Men Olle och Andreas skrämde oss ganska bra när dom knacka på fönstret när vi satt och åt, haha.

Over all, bra vecka!

:)

PACKA UPP OCH PACKA NER

Nu är jag hemma! Hinner knappt med att packa upp för att nu måste jag packa ner allt till skolan börjar.. Och jag och Lovisa flyttar in till staaaan :D WIIIII, pepppepppepp! Har bråttom för att jag ska hinna allt nu så bilder från gotland kommer sen :)

ENSAM I VÄRLDEN

Imorn flyger jag alldeles ensam til Gotland, kusinerna och syrran är där nu! Arlanda kommer vara läskigt och tråkigt tror jag, eftersom jag måste vänta där massa timmar.. Hörs på fredag då!

:)

Olleälsk, saknar redan ihjäl mig!

PUSSEN


HANDBAGAGE

Har äntlingen sytt klart draperiet till lägenheten och nu håller jag på och packar ihop handbagaget som jag ska ha när jag flyger till Gotland imorn. Sudoku, ritblock och pocketböcker. Ska köpa nån rolig tidning också. Vad är det man säger? Allt man behöver är pass, pengar, p-piller piljett?! I så fall klarar jag mig nu. Känns som att jag glömt nått som vanligt.. Aja, om jag inte kommer på det så lär det ju hursomhelst märkas!


MAN GÄSPAR AV BILDEN

Ungefär såhär l
                     l 
                    v



känner jag mig nu! Tröööött. GÄSP, Så nu ska tandtrollsmördaren fram och sen blire godnatt. Lättvaggad ikväll jag :) men det gör inget! hihihihiiiiiii.

Godnatt på er och sov som nå stockar!

Puss'n 

ONE OLD ONE

Jag är så otroligt dålig på att lägga upp dagens outfit-bilder, tkr typ sånt är roligart med andras bloggar så jag måste ta och skärpa mig. Tror att det mest beror på att jag inte har nått bra att fota med, och kan också vara lite de att jag alltid ser ut om en kiosk men de gör ju inget.. Ska verkligen försöka bli bättre på detta!

 



En gammal outfit från ett tag sedan.

Jeans - Replay, JC
Linne - HM
Jacka - BikBok
Halsband - Glitter
Skor - Skopunkten
Väska - Åhlens

Armbandet är ett yranband :P hah.

----------------------------------------------------------------------------------------

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag?

<3


NEW 18ÅRING

Idag fyller Tobias 18 år! Shit, du va ju nyss tolv :P haaha Tiden går fort när man har roligt. Igårkväll firades han med kräftskiva i Myrsandviken! Mys var det. Massa folk som var lika trevliga som vanligt och fin stämning. På tolvslaget sjöng (skrek) vi så hel jämtland hörde tror jag, hahah och Tobias drack champagne och rökte cigarrrrr, nöjd han. Hittade en självlysande rot i skogen, sjukt läskigt men rätt c00lt! Martin sjöng vackert, Victor badade som en galning i ett år och käkade sånndär självlysande rot ;P Jag skulle grilla bacon men då höll jag på att brinna upp förelden var så stor sjukt varm, fast det var tur för dom som badade. Jag gjorde inte de för jag är så förkyld, de suger om jag ska va sjuk på gotland..
 Jag och Olle tog moppen hem till mig, kom hem 4.. Lyset lagga ju ihop på moppen så det blev pannlampa istället, såg ju inte så mkt men vi lever ju :P 
Kul var det, som vanligt :))

 

NATTSINATTSI

nu ska lilla jag ta och sova. Idag fyllde mamma år, grattis till henne! Har lagat mat och bakat tårta så de bara spruta disk och fula ord. Mostrar m familjer kom på besök också, trevlans :) Saknar min olle så då är det bäst att sova för annars saknar jag ihjäl mig.

sov gott !

YRANVECKAN









































Äntligen så laggar inte internet sönder när jag forsöker ladda upp en bildboooom !


hej svejs

åh nu har elin vart i farten! jag ska ha kvar bloggen!

puss på er! <3 vi syns

lägger ner de bloggen

näe jag orkar inte ha ploggen mer, orskar inte uppdatera! hej då bloggen


LAGG

Internet laggar sönder när jag försöker ladda upp bilderna sen yran veckan, ska försöka igen senare. härlig kväll! Men stuck on Hammarnäs.. Sugen på att vara social men de verkar inte bli något av med det. Bättre väder för att typ grilla eller nått får man leta efter. Åh, är less! Olle har åkt hem och Elin är sur, mamma och pappa jobbar. Kul kväll. Neggo.AB jag vet. Ska ta och gå ut, eller nått.

HEJHEJ.

TRÖTTER

Har varit en intensiv vecka. Har gjort massa roliga saker!

I måndags var hela våran familj och hallbon i stan, mamma och pappa hade avbytare så vi gick på athena (stava) och åt god middag och sedan gick vi ner på stråket en sväng. Hade de mysigt uppe i lägenheten sen med massa godsaker och topgun på tv:n.

På tisdagen fixade vi massa saker till lägenheten och sen for jag till hallen för dansträning. Åkte med Olle och kollade på när han tävlade, sen när vi kom hem så gick vi och joel ner till sjön och grillade. Victor kom också efter en stund. Mysigt var det!

Onsdagen startades med att jag, Olle och Speja gick ner till Joel och var där en sväng, sen gick vi och badade. Speja fick simma lite med Olle och när till och med Joel badade kunde jag inte låta bli, frös dock ihjäl ner jag hade badat eftersom jag inte hade med mig nått ombyte :P Sen på kvällen uppträdde vi med en dans på gla'musiken vilket gick sådär. Var kvar i Hallen sen och åt och så men åkte hem ganska tidigt.

Torsdag innebar stadsresa för att fira farfar som nyligen fyllt 87 år, grattis. Åt på arctura och sedan kom dom och kollade på lägeheten. Jag och Elin stannade kvar i stan och gick på stan och Elin åkte karuseller. Sen blev det yraaaaaaaan! Vi såg Oskar Linnros, The Ark, lite av Crucified Barbara, Europe och Maskinen. Mkt bra artister, skönt drag och jäkligt roligt! SegJoel höll oss vaken lite onödigt länge menmen det var ju yran så det får man väl ta. 

Mamma ringde och väckte oss vid halv elva på fredagen och sa att vi gatt skynda oss att kliva upp för att pappa snart skulle komma och hämta oss, kvart i två kom han.. :P Åkte till Hallen på kvällen och var med Olle, tog det bara lugnt. Båda var så jäkla trötta.

Tidigt på lördag morgon åkte jag och Elin med Anita och kollade när Olle startade för att cykla Storsjönrunt och sedan for vi åter igen in till stan för att gå på yran. Kikade när Emma och massa folk uppträdde på stortorget, jätteduktiga var dom! Sen kollade vi på en gratiskonsert med Erik Sade i Badhusparken. Gick upp till lägenheten och sov en stund och sen gick vi till Victor på förfest, jättefin lägenhet har han också! Det var kul. Sen gick vi ner och kollade på Winnerbäck och hoffmaestro. Tiden sprang iväg, vad gjorde vi hela tden? För plötsligt var det presidenttal. Så sjukt skön stämmning då, alla är glada och sjunger/skriker jämtlandssången. Jamtland, jamtland jämt och ständut!! <3 Sen var det Teddybears, dom var jättebra. Skulle hämta Lovisas tröja hos Victor men vi fick ju fan vänta i ett år :P haha.

Idag när jag vaknade var jag helt jävla död av trötthet, inte bakis om ni trodde de men trött, som fan. Stressade ihjäl, hann precis med bussen så vi kunde ta oss hem. Här hemma  pågick full firning av Karin som har fyllt 11 år, grattis :) Grattis också till pappa,Olle och Pär som har namsdag idag, det är ju Pär! Mor och far har också bröllorsdag idag, 18 år har dom varit gifta ;O Grattiz :D Ska lägga mig tiiiidigt idag och sova länge. Kommer bilder från veckan sen.

PUSS OCH KRAM

RSS 2.0