EN BILD PÅ DIG OCH EN VÄN DU INTE VARIT MED PÅ LÄNGE

Hittade inte ens en bild på båda oss.. Det var iaf väääldigt länge sedan jag var med Anna. Hejar på varandra på skolan ibland men det är allt. Det var länge sen vi satt ner och pratade.
Ps. snodde bilden av Anna.

ROCK AND ROLL ALL NITE

Sitter här med positivet som ska åka utomlands i maj och är totalt otaggad :O Oskön kille, jag skulle gärna åka isället! :) hah.
Idag efter skolan kom Nellie och Moa till mig och vi åt god middag och GLASS!! De va så mysigt så, det får vi göra igen :) Ni som hoppade över det missade nått iaf ;)
Btw, visst har jag varit duktig på att blogga senaste veckan? :P
Nu ska jag dricka te och lyssna på härlig gammal rock!

MYS I HALLEN

Dagen började med att jag följde med och vittjade näten. Blev fina fiskar som synes, fick fyra till men de va bara skit så dom fick räven :) Sedan for vi till Hallen till kusinerna på kalas. Susse fick ett jättefint halsband, ganska avis jag!! Vi firade ju Susse, Frida och pappa. Det var god mat och tårta, som vanligt. Mycket skratt också, som vanligt. Trivsamt :)

Nu är jag hemma igen, ska ta och ta itu med tvätten. Funderar på att sätta mig med engeskan lite också. Lite kul sådär på lördagskvällen ;P


-

Tror jag har ångrat mig.
Känns så.
 Tror jag.


FISKE


DUBBELT UPP I FÖDELSEDAGSBARN

Idag fyller min morster Susse år, grattis till henne! :) Även Fridakusin fyller år idag! Nu är hon officiellt fjortis ;) hih. Stort grattis till båda!! Imorn ska vi ses och fira dom och pappa. Det ska bli så kul så :D



Snodde en bild på min söta kusin :)  

JAG ÄLSKAR CAM KVALITET







Så blir det när man inte har så mkt liv. Sjukt snygga bilder. 
Hur som helst är både kavajen och tunikan från HM.
Klockan är från storm.
Örhängena som knappt syns är från ur & penn
Halsbandet som inte heller syns så bra är mammas.

DET ÄR HIT MAN KOMMER NÄR MAN KOMMER HEM

På Hammarnäs nu. Åkte buss till Krokom och med mamma och pappa därifrån, för dom var där och handlade. Har haft teknik och fysik idag, ett evigt räknande är det. Men det gör ju inte så mycket eftersom det är fredag! Jag va skitglad att jag kunde åka hem idag men när man väl kommer hem så är det bara tjat, lite lej blir man ju, längtar till min tysta lägenhet då. Men det är ända skönt att vara hemma, jag saknar mitt rum och huset överhuvudtaget på veckorna. Det är ändå här jag är när jag är hemma'. Tror jag?

Igår så var jag ju med Elin på stan en sväng och kollade efter examensklänningar, hon hittade en fin också. Eller egentligen var det ju jag som hade tittat ut den ;) Elin och Linda hade ju åkt in till stan för att gå på en musikal sen på kvällen, och på grund av det dåliga vädret så fick inte dom andra som skulle med åka så jag och Lovisa fick ta dom biljetterna. Det var 3:orna på vittra som gjorde Sound of music, det var bra men den var så jävla lång.. 3 timmar, så på slutet var det mest bara segt :P Men nu har man ju varit på musikal iaf..

Ollemannen är i stan i helgen och tävlar, hejja Olle!




ELIN

Drar ner på stan nu och träffar syrran, höres!


FÖDELSEDAG

Idag är det ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag :)
Sååå jag tar och åker hem efter skolan och käkar middag med farmor och farfar. Det blir säkert mysigt. Men först väntar en mycket seg eftermiddag.. Jag åker iaf in till stan igen imorn på morgonen.



Min far och farfar.

OLLE OLSSON BAD

HejHej OLLEBULL här!
tänkte bara säga att jag o ulla bulla har ätit nudlar och küken! brano mumma=)
nu ska vi sätta oss i soffan och ta en STARKÖL och kika på lyxfällan, bäste kvällen på länge tror jag banne mig!
hejdå!

SPELA TÄRNING

Går och lägger mig nu med söta Olle :) Godnatt på dig som läser detta!
Dröm sött och vakna torrt.
Helt galen i dig.

LOVELY/GORGEOUS

Idag hade vi bara en lektion, ganska chill! Efter den satt jag, Nellie, Emil och Humble värsta länge på matan och sen gick jag ner på stan och väntade på att Olle skulle sluta. Under den tidan hann jag plocka på mig hårfärg, täckstift, två ringar på HM och ett par svarta jeans från Rut.m.fl! När Olle kom ner på stan så gick vi och tittade på skor till honom och sen kom Anita och köpte skorna och sen gick vi och åt god mat, tack för det! Sedan gick vi och fixade springskor till Olle och nu sitter vi hos mig och jag ska ta och plugga tror jag iaf ;P
Ringarna från HM, 50 kr för båda :)

SUUUUNDAY

Vädert idag var ju helt underbart! :D Var ute och grillade korv tänkte jag skriva men det gjorde vi inte, vi gjorde mackjärnsmackor! Det fiskades lite och kördes skoter. Jag fick träffa mina efterlängtade kusiner, två av dom iaf. Det kom lite trevliga pojkar också, inte Olle men.. Han tävlade och vann idag, duktig han :*

Bra dag idag utom att jag måste plugga nu och jag orkar verkligen inte.. Fan.

EFEKKT

Idag har jag inte gjort ett skit typ, skönt de :) Dom hade lovat fint väder men så blev det inte. Såååå det blev en innedag!



Saknar mina kusiner! Men ses nästa helg iaf, för att fira Frida, Susse och pappa :)

DRÖMDE ATT VI HADE RENAR OCH ATT DET VAR JULAFTON

Igår kväll sov jag och Olle typ hela kvällen i soffan :P det är typ det vi har gjort hela veckan men. Trött hela tidan jag. Nu är jag iaf hemma på Hammarnäs och lyssnar på musik medan Elin slår in paket, en sak som Susse ska få är så jävlaaaaa snygg! Vill också ha. Ikväll blir det nog bara mys med familjen skulle jag tro, mysigt. Olle har åkt till Sollefteå (stava) på tävling i helgen så han lär jag inte se förens på söndag :( Snöar gör det också, det är bra tkr jag, så det blir lite skoterföre på isen igen :)

Har förresten fått hem en phazer nu som pappa har köpt, nice :D
Då blir det åka av i helgen.

HAJ

Nu knallar jag och Olle hem till Lotten för att kika på film.
Höres!

MITT LOV

Har haft ett bra lov, lov är iochförsig alltid bra :P hah I början av lovet drog jag ju två tänder så det va ju inte så nice, hat haft ont hela vecka men annars så! Hyfsat väder med massa grillning och stök :)
I fredags var vi hos Joel på kvällen, det var ju kul, lite galet men ;) hah. Sent blev det ju iallfall. Sen på lördagen åkte jag hem och var ute och grillade på dagen och på kvällen åkte jag upp till Hallvallen! Söndagen var lite seg, precis som söndagar brukar vara, for hela vägen hem, fikade, packade, duchade åkte på middag och sen åkte jag till stan. Väl framme i stan pluggade jag hela kvällen och min Lover var hos mig! Niiice.

FUCK LIFE

Skit(liv)dag.
Dåligt värder, sura personer, strul med dokument.
Olle skulle komma men det blev inte så.
Fan.
Jag är nog den mest positiva jag själv känner också.

KLANT JAG

Igår var jag upp till Järpen till tandläkaren och drog två tänder, gick bra, de värsta med det hela var att ta kort. Hatar de :P hah. På kvällen när bedövningen gick ur helt så var det inte så skönt kan jag säga, hade ganska ont i munnen då, fick ta alvedon men det blev iaf lite bättre då! Det är inte helt bra idag men bättre iaf :) Frågade tandläkaren hur många tänder jag har dragit tidigare och det visade sig att jag har dragit fem stycken innan domhär två :O shiiiit.
Insåg just att jag helt och hållet missat samhällskunskapsuppgiften som tydligen skulle ha varit inne i fredags :SSSSSSSSS Fuck! Typiskt mig..... Jag trodde vi hade en vecka på oss så nu när jag kollade visade det sig att det inte alls var så.. FAAAAAN.

EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV

Här var jag två år tror jag :P haha

EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV

En konstig tid på både positivt och negativt sätt.
Vinst och förlust.
Någon tillkom och någon försvann.
En otrolig glädje och lycka och en obotlig sorg.

EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ

Hoppas det funkar nu.

IN HALLEN

Är i Hallen hos kusinerna nu :) Kikar på andrachansen och äter godsaker! Mkt nice de.
Vi hårdingar för nått år sen sådär ;)

TORSDAG

Åh jävla lagg att bilden inte funkar, jag kollade ju tillochmed att den kom upp.. :P Ska försöka fixa en ny. Idag hade jag bara prov ich sen slutade jag. Niiiiiice :) Gick på donken och satt där länge och väl, sen gick vi på stan och sedan gick vi upp till sporthallen och kikade på en amerikanskfotboll match mellan wargen och pc, vet dock inte hur det slutade för jag gick tidigare :P
Nu har jag och Olle ätit och han sitter och pluggar, har handlat lite nya saker den senaste veckan så tänkte kanske visa de sen :)

EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ



Lillasyster Elin!

RSS 2.0