EN BILD PÅ DIG SJÄLV



En bild från nå kalajsing i Hallen nu i vinter.

NÅGON DU UMGÅS VÄLDIGT MYCKET MED





Olle!

SNODDE EN LISTA

Av Emma!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

11.06

Igår var jag ju till tandregleringen och det bestämmdes att jag ska få tandställning, inte räls på en gång, ska ha en annan grej först. Detta kommer att ske i maj, fast först ska jag dra två tänder :P Lite nervös jag. Hah.
 
Efter att vi hade varit där så åkte jag med mamma hem till Hammarnäs! Åt god middag och pluggade fysik med pappa. Imorse var jag tvungen att kliva upp 5, men jag överlever. Nog. Ikväll ska jag tillbaka hem för att få lite bättre hjälp :) Olleboy kanske följer med!

Tell me you're sorry

BAD ATTITUDE

Hatar måndagsförmiddagar, dröjer tyå ett ååååååååååår innan vi får lunch.. Hungrig jag! Hoppas på att det är nån ätbar mat idag. Slutar vid 3 och sedan går jag hem till Olle och pluggar fysik. Gick på stödmatten idag och satt och räknade fysik och fan vad jag fattade när han förklarade. Vissa är ju bättre än andra på de.

Förresten måste jag bestämma mig nu tills imorn.......



Tandställning elr inte?


Du vill ligga med mig men det går inte

Hahahahahaha

HOLD ON TO THE FEELING

Åkte med Olle till Hallen igår, åt mat och på kvällen åkte vi skidor, hahahaha. 6 km ;O Nu funderar vi på vad vi ska hitta på. Fint väder idag så det kan bli att vi sticker ut och gör nått med hundarna! :)
Fiska är ju kul ibland.
Elin och pappa.

OLLE VAR 15 SEK EFTER VICTOR IDAG= NÖJD KILLE

Ja nu sitter jag här och ska skriva en debattartikel. Svårt är det ju. Idag efter skolan lurade Olle ut mig och springa en sväng ;O hahah. Sedan åt vi pannkakor och nu kikar vi på landskampen. Och ska skriva..... ;P 

One more time

ÄLSKAD DOTTER

En mkt dålig cambild på belocken jag fick av mamma och pappa på alla hjärtansdag! Jätte fin tkr jag :)

SLEEP LIKE A SHEEP

Trivsam kväll, som vanligt somnade jag i soffan. Nu ska jag sova, godnatt! :)

Nytt rekord

1 ÅR OCH 9 MÅNADER

Idag har vi en seg dag, lång och allmänt dryg. Just för tillfället har vi engelska och jag måste jobba meeeen.. Vi har curling idag på idrotten, hmm. Har aldrig gjort det, det verkar kul iaf så hoppas på att det är det :) Efter skolan ska jag hem till Olle och äta och så. Det var typ allt det intressanta jag hade att skriva. 

Höres hajjjjjjj !

TRUST BILLY

Imorse vaknade jag av att mamma skickade sms där det stog att jag skulle kika ner i min tvättpåse. Där hittade jag ett litet paket som innehöll en söt liten belock! På ena sidan stog det älskad och på den andra stog det dotter, tack mamma och pappa :) Idag har jag varit på skolan och sedan gick jag och Olle på stan en sväng och sedan gick vi på törners och Olle bjöd på gofika, så nu är man mätt och belåten :) Sitter i hans lägenhet nu och ska strax åka hem till mig.
Dålig bild men dessa fick jag bland annat med mig hem idag. 50 kr per förpackning :)

ALLAHJÄRTANSDAG

Ska spendera kvällen med min loverrrrr! Som jag även har varit tillsammans med i 1 år och 9 månader imorgon.



Älskar dig!


MYS

Igår klev jag upp tidigt och åkte till stan med Olle och kollade på hans tävling, sedan åkte vi hem till honom och åt tacos och hade det mysigt. Skulle plugga också men det blev det inget av. Kikade på solsidan och somnade i soffan och sov typ en och en halv timme :p hahah

Nu ska jag vara seriös och skriva på mitt manus, eller nått.

MELODIFESTIBALEN

Har haft en riktigt härlig dag på sjön idag! Åkt skoter, grillat korv och chillat i solen med kusinerna :) jäkligt skönt. Nu sitter vi och kikar på melodifestivalen och sen bär det av till hallen till Olle, tror jag iaf :p

I'M WALKING ON SUNSHINE

Underställ på, nu ska de grillas korv i detta sköna väder! :) hörs hej!!

TUR IDAG

Imorse klev jag upp i tid och diskade, duktig jag. Sen kom nicke förbi en sväng och åt lite frukost och jag fick min present, pengar. Som det alltid är brist på så tack så mkt :) sen efter skolan mötte jag upp min familj på stan och vi gick och åt och sen åkte vi och fixade en ny tele till Elin, bortskämd hon! Sen satte vi upp lite tavlor i lägenheten, fint blev det :) andre tittade förbi och efter fjöset käkade vi tacos. Nu ska jag va och sova och drömma nått bra, hoppas jag ;) Puss och godnatt!

RING RING BARA DU SLOG EN SIGNAL

Dagen började med att jag försov mig typ 25 minuter trots att vi hade sovmorgon, hahah! Kom nästan försent men klarade mig precis. Har haft svenska, matte och fysik. De va ju lite olika kul, fick typ damp på fysiken men. Sen gick jag på stan en sväng och fick med mig en ring från HM och ett par trosor från monki. Sedan kom olle ner på stan och vi gick runt en sväng, vi mötte Lotten och Andreas och jag fick en femhundring av Olle, nice ;) För att han krossade min gamla tele i tusen bitar när vi va i Göteborg på Liseberg, fickan var öppen och det kom en lop ;P hahaha Sen skulle jag åka hem, stod och väntade på bussen då Lena kom och gick så då fick jag skjuts hem av henne. Hämtade lite grejer och sen åkte jag med Pelle och Antia ner till Olle där vi åt god middag som Olle hade gjort och nu sitter jag här. snart väntar sängen tror jag!
Den turkosa köpte jag idag, HM 50 spänn. Den med två lejon är från Indiska och den är min favorit.
Natti.

HEJ PÅ DEJ LEVERPASTEJ

hej hopp gummisnopp!

Nellie Lainio här. Jag mår fintfint idag... Heh or not....
 Bränn ner skolan så blir jag glad :D

Puss och pill där du vill :)

FÖRSOV MIG

Trött idag. Sov en halvtimme för länge. Känner mig dryg och oseriös men det är lugnt ;p Skulle ta mina svarta byxor idag som jag hade igår när jag låg i soffan och kollade på film med en vit filt, men dom hade blivit alldeles luddiga.. Fan. Så idag blev det bara mysiga kläder och mössa på huvudet :p Hah.

TID

Muntlig redovisningen om tid. Muntligt är läskigt tkr jag. Huvva. Idag är det måndag, och olle har ingen träning, de är nice :)

NOW I'M OFF AGAIN

Åker till staden nu med vatten i handen och kladdkaka i tanken! Jag och elin skulle precis till och baka när dom ringde och sa att vi skulle fara :p fan. Hah.

TE OCH HUS

Kikar på hus, dricker te och har de trevligt. Om ett tag ska jag in till stan igen, skönt att komma in i tid men tråkigt att åka hemifrån tidigt. Igår va en mysig dag, va ute och åkte skoter med sköngänget, sen va vi på middag hos stefan och lena. De va mkt gott! Kvällen avslutades bredvid den bästa :) härlig helg!

IS

Började denna morgon med att skjutsa hem olle, tidigt som fan, men fint va de iaf :)

DU ÄR KNARK

Idag har vi haft samhälle, matte, matte och samhälle, bra planerat? hah. Efter skolan gick iaf jag och Victoria en sväng på stan och sen tog jag och for hem och väntade på att Olle skulle komma. Vi åt raggmunk och bacon, idag igen och sen somnade vi i soffan :P hahah Träffade Emma en snabbis efter att hon och Lowsa hade varit och kikat på nån dansuppvisning. Imorn ska jag åka med Stefan och Lena hem till Hammarnäs, skööööööönt!! Denna vecka har gått sjukt fort tkr jag.
Nu ska jag iaf ta och hoppa in i duchen. Sen blir det sängen, förhoppningsvis hyfsat i tid iaf!
Goodnight!

GRATTIS

Idag fyller Irma 17 år! Grattis till henne :) Även några till som fyller år idag, grattis även till dom! Här kommer en asskön bild på Irma som jag tkr speglar henne mkt bra ;) hah

HOLDING YOU

Hemma i min lägenhet nu. Idag har jag haft engelska-läsförståelseprov, teknik med ett nytt CAD-program och sen idrott vilket innebar längdskidor. Det gick mkt bättre på mina nya skidor idag än sist. Kötta som fan jag ;) Åt fel håll dessutom! HAHAHAHAH
Efter det gick jag hem till olle och vi åt soppa, sen duschade han och så skulle vi gå hem till mig men då råkade vi somna och sova typ 2 timmar :P Men nu sitter jag iaf här med Olle och Lowsa.
Slänger upp denna snygga blid från Göteborg ;) hihhi

RSS 2.0