GLADER

Åhh vad jag älskar mitt liv ibland<3 Fixar hur mycket som helst för att få tag på två konsertbiljetter i julklapp/present till Olle och mig. Får tag på dom, blir pank. Börjar kika tåg och hotell. Olle ringer och och säger att han och grabbarna ska ner på konserten...... Så nu sitter man här med två biljetter men utan pengar, mysig resa och julklapp. UNDERBART verkligen :) Fyfan va besviken jag ärrrrrr. Hade planerat allt ju. Som tur va så får jag ju hänga med dom, hurra!!!!!!!!!
'
Ibland går det ju bara föör bra alltså.

SNART KOMMER KALLE OCH HANS VÄNNER

Denna helg har inte varit lång, den gick på ett litet kick! I fredags när vi kom hem så kom morfar och Linnéa till oss. Jag, pappa och Elin stack till skogs och hämtade en adventsgran som vi satte upp och när vi skulle sätta på belysnigen kunde vi verkligen inte hitta den. Vi letade i varenda bod och testade nån gammal. Vi gav nästan upp och då kom Elin på att hon hade lagt den på sin säng.. Hahah! Sen i lördags jobbade jag och Elin på julmarknaden på byggdegården och gjorde jultallrikar. Det var sjuuukt stressigt, mycket att göra hela tiden! kom hem vid 5 och sen på kvällen kom hallbon och vi fikade massa goda julkakor och glögg :) Vi barn' kollade på film också, eller jag somnade efter typ en kvart men :p hehe.
'
I Söndags var det första advent, och en perfekt sådan. Vakade av att Elin skrek att det snöade, haha sen gick vi ner och fixade mysfrukost. Vi va ut en sväng och kollade spår och sedan åkte vi till Hallen på julskyltningen och va med på bygdekampen eller vad det hette, det var ju kul fast det inte gick så bra för oss :P Träffade tomten där också ;) Sen hade vi inget att göra men då kom vi på den strålande idéen att vi skulle åka madrass! Jag, Elin, Frida, Kalle, Erik, Kevin, André och Victor :) hahah kul hade vi iaf, nån postlåda hit eller dit, vad gör det liksom ;) Sen fikade vi hos kusinaran, kom hem sent och for till stan på måndag morgon.
'
Nu hittills i veckan har vi inte gjort mycket kul, sovit typ :P Men det är sjukt skönt för jag har typ inget att plugga så nu ska jag passa på och gå och plugga lite till körkortet :)

SOME TIME

Igår var det öppethus på jgy därmed också på wargen. Jag var där och "jobbade" medans resten av klassen var hemma och sov. Vilken himla tur man hade som blev utvald till det alltså! Hahah Guidade lite Hallenpojkar runt skolan, jag och Tobbe slog till på en kolbulle också. Gott vare!
'
Idag har vi haft redovisning på konstruktionen vilket gick bättre än vad jag trodde fast vi va totalt oförberädda :p Hade fysiklabb och CAD sen. Nu sitter jag är forever alone för Elin är på bio. ska göra klart idrotten och helst göra lite på engelskan också. Skön iaf att alla prov, för nu, är klara. Bara rapporten som ska in imorn nu. Hur nu det ska gå till.
'
Alltså shiiiit vilken bra uppdatering idag ;)

JULIGEN

I tisdags tog jag och Elin och adventspyntade lite här i lägenheten. Ganska mysigt blev det ju :)
'

TODAY I LOOK LIKE THIS

'
Det man ser på bilden är iaf manchesterskjorta från BikBok, linne från monki och halsring från glitter!

ETT STYCKE PERFEKTION


Har glömt visa denna skönhet. Silvrig halsring. Kappahl 99 kr

SOMEONE LIKE YOU

Jaha, då va denna dag avklarad. Innan skolan hade jag körlektion som gick okej sen hade vi engelska, då skulle vi skriva och min dator funkade ju givetvis inte.. Så det blev inte mycket av med det. sen åkte jag hem och åt lunch sen hade vi bad! Fyfan, jag får ju typ panik under vattnet jag! Men sen hade vi jättemysigt, bubblade, bastade och pratade om allt mellan himmel och jord :)
'
Nu ska jag ta och fika. Har pluggat fysik hela kvällen men nu ger jag mig.
'
Har åkt på en skön förkylning så kan inte träffa min pojke på hela veckan skulle jag misstänka och nästa vecka åker han på läger...... Kul! Saknar han redan.

bajs

ooh va gott med bajs :D:D:D jag vet för jag har smakat!

NOTHING'S GONNA STOP US NOW

Ps. i tisdags hade jag och Olle varit tillsammans 2,5 år!!
Jag älskar dig Olle!
.
Vet inte vad jag skulle göra utan dig<3

SENASTE TIDEN I BILDER


WHAT A FEELING

Är så jävla glad att denna panikångestvecka är över nu! TRE prov, och inte vilka prov som helst heller. Kemi, matte och typ 80 sidor konstruktion. Nu är det bara att hoppas att jag klarade proven också, inte säker. Fridolina har ju som sagt va varit på besök i veckan, ett tag innan hon blev klen och åkte hem. Det tråkiga var att jag knappt hann träffa henne nått :( På onsdagen fick jag också besök av två b-rudar, Linnéa och Olivia ;) Vi pluggade absolut hela kvällen men inge klokare blev vi för det! I torsdags bakade jag och Elin förresten pepparkakor också. Tänkte kanske slänga upp nån bild på det sen.
'
Nu är jag iaf hemma och har kikat på en film, så nu blir det sängen. Ska sova igen allt jag missat i veckan :)

FRIDA

är på besök hela veckan! Mysigt värre :)
'
Nu, kemi
'
Ps. Olle har liv och gör stygga inlägg på min blogg

FYLLA!! på en måndag

frida är i stan nu! imorn blire fezzzzt vettu;) hihi frida gumman ska få sig första fyllan (jag med). elin ska lära oss så då lär man ju spy..................... en jävla p12 hon:o
kommentera gärna alla fääääääääääns <3
http://www.youtube.com/watch?v=VImAGUVd8_4

IMORGON ÄR DET FREDAG

Hejhopp tomtesnopp :) Nu är lovet slut, tyvärr.. Back to school. Och allt plugg. Mycket att göra är det ju iaf. Tre tunga prov nästa vecka, FML liksom. Vi vet ju iaf vad jag gör i helgen!!
'
Idag har jag haft konstruktion, fysik och CAD. Sen följde favoritpöjken med mig hem och åt kassler! Nu har jag gjort ett halvhjärtat försök att plugga kemi. '
Elvispen går för fullt, nu blir det chokladbollar!!!

HALLBON OCH VI

Natten spendeardes i Hammarborg med kusinaran! Mycket mysigt hade vi det, och varmt :) Inga som va där och skulle skrämmas heller. Fullgrett! Det var dock lite tråkigt att det syntes fan inte en enda snöflinga.. :( Sen försov vi oss på morgonen för klockan ringde inte så vaknade av att Susse stod och bankade på dörren..
'
Sen körde jag hem från Hallen och vi tog in kvigorna. Jag skulle plugga lite kemi också men jag somnade.
Repris, fast utan snö.

NOVEMBER

1 november idag betyder att det är mindre än en månad kvar till första advent.. Underbart!!
'
Hittills på lovet har jag inte gjort så mycket. Kört grävare, haft lite middagsgäster, bytt däck och varit till tandläkaren typ, mycket roliga saker!! hehe. Idag var det meningen att vi skulle ta in kvigor men det har inte blivit nått än för vi gatt meka istället så får se om det blir imorn istället eller hur det blir.
'
Ikväll ska vi iaf träffa våra efterlänktade kusiner, blir mys det :)
Elin steker på! ;)

RSS 2.0