NYTT MKT SNABBARE INTERNET

Nu ska jag ta och lägga mig och fästa trådar på mina virkade mormorsrutor till slöjden. Imorn börjar min skoldag vid lunch eftersom jag ska till helsocentralen i Jäschhhhpen och ta blodprover angående magen. Ska försöka skynda tillbaka eftersom Maggan och Christer har hittat på någon slags överraskning till alla franskaelever. Det verkar vara något ätbart.. :D Sedan blire slöjd och där måste jag spida på som bara den, sy så att maskinen ryker. Sedan går man hem till Olle och käkar och gör sig iordning för skoldansen. Har iaf bestämt vad jag ska ha på mig. Den klänningen hade jag senast för ett år sedan på en begravning. Känns lite jobbigt man nu ska det bli en glad klänning igen!

Godnatt och sov gott. 

Saknar dig! 

I BELIVE IN A THING CALLED LOVE

Dunkar The Darkness<3 , sjunger högt och falskt och går igenom hela garderoben på jakt efter en outfit till imonkväll då de är skoldans med mingelbuffé.

Hur ska man veta hur man ska klä sig när man inte vet riktigt vad det är för tillställning?

Ganska svårt må jag säga. Hade bestämmt mig för en klänning men nu verkar den nästan för uppklädd.. Får se hur det blir, jag älskar ju att klä upp mig så det kan hända att det blir den iaf men det känns inte så lockande på sätt och vis för den är snyggast till bara ben och mina ben är så bleka + att jag kommer frysa ihjäl. Ska ju kanske ut på nå galej senare men de kan bli så att jag får byta om. Ja de är inte lätt dehär!

Godnatt

Nu har jag duchat och ska ta och lägga mig. Saknar älsklingen men få vara utan honom ikväll :( Imorgon ska vi plocka skräp på morgonen (Y) hah.. Sedan måste vi försöka samla ihop oss och träna danserna, uppvisning på onsdag och jag kan inte danserna. Så om något ska kunna gå in i min tröga skalle imorn så måste jag sova nu.

Sweet dreams ;)

IGÅR

Hahaha har glömt att skriva om Joel igår. Han stod vid ett fönster på skolan och nerfrån gardinen så glider en spindel. Emma och Lovisa säger nått med i stil med 'en spindel' och pekar på honom. Han trodde att den for innanför tröjan och drar upp händerna, ser helt förskräckt ut och skriker som en tjej!
HAHAHAHAHHA

HJÄRT&LUNGRÄDDNING

Idag på förmiddagen har vi gått en kurs i hjärt- lungräddning med cowboytanten som Lovisa trodde va en kille! hahah

Bra att kunna och rätt intressant. Måste säga att det ser mkt lättare ut än vad det är, på docka. Kan tänka mig att det är mkt svårare i verkligheten då man ska trycka ner bröstkorgen 4-5 cm. Både fysiskt och psykiskt krävande. Läskigt att de flesta som gör hjärt- lungräddning på någon oftast knäcker revben :S Men det är bara att bita ihop och pumpa på fast de knakar..

Efter det hade vi SO och då började vi prata om barnprogram vi såg på när vi va (höhö) små och hur otroligt dåliga dagens barnprogram är. Vet inte vilket mitt favoritprogram är men när jag var riktigt liten har mamma berättat att så fort det var tommy&jerry så skrattade jag mig genom exakt programmet. Alla Astrid Lindgren sagorna är jäkligt bra, Emil, Karlsson, Bullerbyn, Ronja, Madicken ja alla är bäst. Vintergatan var en klar favorit, spännande och lite läskigt. Men jag tror nog faktiskt att Dunderklumpen slår dom alla. Så jäkla skön film. Den borde alla se! Att den också är halvt på jämska gör den ju inte sämre heller.

eeeen dummen tror att han kokar lingonsylt!

Efter lunchen så hade vi bild och jag lyckades få klart min täckning som såg förjävlig ut men, bra att den blev klar iaf. Sedan hade vi SO prov som jag inte hade hunnit plugga alls så mkt till som jag hade velat för min magsårsmedicin tog slut i måndags och då trodde doktorerna att jag inte skulle behöva äta nå mer av den men de behöver jag för jag låg och mådde så förbannat illa hela kvällen igår så därför blev det förlite pluggandet. MVG-gränsen var 113 och jag sa innan till Martin att jag kommer garanterat få typ 112 och inte oväntat fick jag 111.. Men Martin kanske skulle flytta ner MVG-gränsen till 110 för min skull, hoppas att han gör det. Då är han en ängel! 

Nu ska jag prova lite kläder till skoldansen på fredag. Dit måste man gå för man får se skapandeskolafilmen. HAHAHAH gruvar mig och länktar!


Chill med grill

vädret - vännerna - elden - maten - drycken - musiken - turen = UNDERBART

Kan det bli så mycket härligare?

Första riktiga sommarvädret. Vi tog och cyklade till gamlabåthamnen och där gjorde vi en härlig eld i eldstaden som finns där, flyttade dit bänkar och tog fran allt det goda. Har inte märkt att det är ljust så länge på kvällarna :O Från början fick vi en del oväntade och rätt oönskade besök men det höll inte i sig så jättelänge iaf. Musiken i bakgrunden och snacket och skratten var igång. Mer folk anslöt och det var mycket trevligt. Blsnd annat Ralle som tagit körkort, grattis!
Det blev lite kyligt fram på natten men brasan värmde fint. Tror jag och Olle gick hem vid 2- halv 3 nångång?! Dom andra fortsatte ett tag till men vi gick hem och sov. Jag var bra trött, minns knappt att jag la mig i sängen.
Nice kväll, ser fram mot fler sånna i sommar.

We where lucky.

OFLYT

Kom hem från en sjukt rolig klassresa sent i söndagskväll men då orkade jag inte riktigt uppdatera. Och i måndags var de så jävla otur, skulle precis ladda upp ett inlägg när jordfelsbryteren löste ut och det blev strömlöst= allt FÖRSVANN, jag blev så less så då gick jag bara därifrån.. haha
Tisdag och onsdag eftermiddag har gått åt till att sova igen det man missade i Göteborg och tydligen hade jag missat mkt för de va enormt vad trött jag var.
Igår var jag med Ollebolle. Jag, Olle, Elin, Speja och Stejra var på hundkurs, jag kikade och dom andra övade sina skills. Mkt duktiga var dom!
Idag är jag också hos Olle. Fram mot kvällningen ska vi, lite folk, ut och grilla korv, chilla och ha det mysigt! Ska bli skojj. SES

Klassresan

Imorgonkväll typ 20.50 rullar tåget iväg från Östersundstågstation och en lång resa ner till GBG som tar hela långa natten påbörjas. Jag hoppas på att få vara tråkig och sova större delen av resan eftersom jag misstänker starkt att jag kommer bli jäkligt åksjuk, men man ska inte måla faan på väggen! Det kan gå bra också :)

Väl nere i GBG ska vi hinna med Universeum, Liseberg såklart, Paddanbåterna, Laserdom, Bowling, Älvsborgs fästning och sist men inte minst så ska vi Shoppa! 

Jag (tror iaf) att jag har packat klart allt som jag kan nu, och fyller inte väskan. Känns bra, då finns det mycket plats kvar för allllt extra jag kommer ha med mig hem ;) Fick en ny jacka av pappa idag att ha med på resan, man tackar!

Vi ska ha roligast och vi kommer lätt äga ut alla goa göteborgare med våran håååårda jämtlandska image:D
Lovisa/Emma/Olle/Joel/Victoria/Maria/Linda/Linn/Alex/ryman/Elin.D/Elin.E/Ida/Henrik/Johannes/Oscar


Psssst!
På lördag firar jag och Olle 1 år tillsammans, helt sjukt! Du har förgyllt ett fruktansvärt år. 

                                                                     Älskar dig!
                                                                         <3

 


Sommarnatt



Vill ha sommar nu. Imorse när jag vaknade var det vitt utanför fönstret :(
Hoppas på (iaf nästan) sommarvärme i Göteborg!

BED OF ROSES

Sitter och vänter på att segdatan ska ladda klart bed of roses på youtube. Älskar den låten just nu! Vissa låtar kan verkligen fylla hela kroppen och man känner sig upprymd. Hel. Alla tomma små hål fylls av musiken och jag känner mig on top of the world!

Nu måste jag återgå till packningen inför imorgon, då bär det av till GÖTEBORG med klassen. Ska bli enormt kul, pepp pepp pepppppppp :D

Hajhaj

Oj vad jag inte fattar nånting! hah..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0