HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

Vi håller på och ritar våra drömhus på skolan och det är inte lätta ska jag säga. Vad ska man ha för stil, form färg? Att rita fina hus är ju inte så svårt kanske men det ska ju vara mitt eget drömhus.. Jag har funderat massor och det känns fortfarande som att det krävs ytterligare en massa funderande. Problemet är bara att det ska vara klart imorgon, eller iaf planritningen. Och det innebär att jag måste bestämma formen på det ikväll.. Fan vad svårt det ärrrrrrrrr!

Det viktigaste med huset, hemmet i framtiden är väl vem man delar det med?





PRINS CASPIAN

Segare. Vi fick sluta tidigt på engelskan nu och alla andra åker hem men jag har en lektion till.. Faan. Ganska drygt kan jag säga :p Nu sitter jag i biblioteket med Linnea, Moa och Olivia :) Hahah. Trivsamt!

STILL AT HOME

Eller det beror på vad man manar med hemma? jag tillbringar ju helt klart mest tid i stan i lägenheten men man säger ju att man åker hem på helgen? Svårt att säga vad som egentligen är hemma för mig. Båda ställena känns som hemma.
Ska hur som helst ta och besöka sängen som står där och ropar på mig, dock så har jag ingen att dela den med ikväll.. Han är i staden redan. Jag far in imorn med Stig jag.
Men nu är det godnatt på er. Jag ska iaf sova nu, och jag ska sova gott!

Om jag inte saknar ihjäl mig!

Jag tittade förresten på eclipse idag, mkt romantisk film. Det är då man känner sig riktigt ensam. Då man verkligen känner hur saknad du är! 

Färglös som en tår
Blir jag utan dina andetag


BEST OF HAMMARNÄS

Hammarnäs på bästa sätt!
Hur kan man inte älska detta?

MOT ETT BÄTTRE STÄLLE

Far hemöver strax. Hoppas bara att jag tar mig hela vägen hem, tror inte mina föräldrar är så sugna på att hämta mig ikväll :P Iaf inte om det blir så att jag hamnar i Hallen. Det återstår att se! Idag har vi haft mattenationella som gick sisådär, inte klockrent precis.. Ska bli så jäkla skönt att få åka hem nu och lägga skolan lite åt sidan. Kan inte heller komma på att vi har nått prov nästa vecka så då kanske man äntligen kan passa på att leva lite, andas lite!
HAHAHAHHAHAHAHAHA ! Asså bilden ;P Skapandeskolainspelningsbild.
Inget seriöst alltså :P
hahahaha

19:45

Hade prova på på inriktningarna idag, vissa var ju roligare än andra om man säger så. Samhällsbyggnad och arkitektur var iaf roligt, satt med ett CAD-program. Dat var typ som sims :P hahaah kul som fan iaf! Produktutvecklig var också ganska kul, fick sitta och brainstorma på hur man kan utveckla en kundvagn ;P hahah. Nu sitter jag hos Olle och har ätit middag, jag är mkt piggare nu och det är även Olle!
Nu ska vi ge oss ut i mörkret mot ett bättre ställe ;) hah

TJA TJA BLOGGEN

Har nyss haft nationella i matte, gick väl sådär. Just för tillfället måste jag säga att jag mår sädär, störtförkyld och ontiontionti magen :( Fast det är iaf bättre än igår! Då mådde jag inte bra kan jag säga.. Menmen´. Efter lunch har vi prova på på inriktningarna, fast jag har redan valt och lämnat in då men :P haha Arkitektur i förstahand och produktutveckling i andra. Hoppas verkilgen att jag får förstahandsvalet! :) Har iaf svenska just nu och jag jobbar på som bara den.. Eller?


ERIKA I ALLMANACKAN

Igår fyllde jag 17, fick en massor av fina presenter och god mat! Vaknade vid 7 på morgonen av att Ollebolle ringde och grattade mig, sen hade jag inte svårt att somna om men somnade tillslut och missade helt att mamma och pappa va inne och duschade och stökade på. Men när de stod utanför min  dörr och viskade, då vaknade jag ;) ahahaha
Fick finfina presenter, En tavla, pläd, termos, tofflor, 2 dukar, en marimekko skål presentkort på HM, router, förkläde.. Har jag glömt nått tro..? Av Elin fick jag ringar och en skjorta som jag själv hade köpt ;P hahaha
Duschade och så och sen kom hallbon och av dom fick jag fina muggar och ett presentkort på Hamngatan! Vi fikade och farmor och farfar kom in med fina tulpaner och pengar. 
Pluggade en stund, kul att göra det på födelsedagen.. :P hahah
Åt god middag, lax som jag älskar! For till Hallen för att sedan åka vidare in till stan med Karin. Kikade på solsidan och sen på kvällen kom älsklingen med två fina paket, redan när jag såg ena paketet började jag misstänka, det var långt och smalt.. Hmmm. Skidor och pjäxor fick jag! Så nu ska jag kötta som fan ;) hahahahah Olle kommer iaf få skratta!

Idag mår jag mindre bra, mådde illa när jag vaknade men det är bättre nu :)
Pluggar enelska..  


SLEEP TIGHT

Mkt trött nu jag, blev ju lite sent igår :p Ska strax ta och gå och lägga mig och hoppas på att få somna. Även om jag är jättetrött så är de ju inte säkert att jag somnar eftersom jag fyller imorn ;) Hahah. Men godnatt på er! Jag hoppas jag känner mig jättestor imorn när jag vaknar ;)

DÄÄÄNS

Igårkväll var jag på dans på hallgården med hallenfolket. Först var vi hos Joel på lite förfest, karlsson blev kalas, Lovisa agerade frisör mitt upp i allt och det var allmänt trevligt som vanligt :) Alltid kul med dessa människor!
Vi gick upp lite sent till dansen men jag hann ändå med att dansa en hel del.
(Grattis till Johan också som fyllde 18 år igår!)

Jag fick en finfin födelsedagspresent av Lowsa, inträdet! Tack för det <3

Här är lite bilder som jag snott av Emma:

















Hahahaha trivsamt var det!





WEEKEND

Min helg har varit mkt trevlig. I fredags stannade jag i stan, skulle äta middag med Nellie och Victoria men det blev så att lite mer folk anslöt, med det gjorde ju inget. Det blev bara trevligt! Massa prat och skratt blev det :) Elin och Emma sov kvar och sen på lördagen kom mamma och hämtade mig och Elin och så åkte vi tillsammans med Susse och Frida till sjukhuset och hälsade på gammalStina. Det är sisådär med henne inte jättebra.. Hon är ju väldigt gammal och så så jag hoppas att hon klarar sig genom dethär. Efter det åkte vi till Edenbos och fikade, gott! Sedan for vi hem. På kvällen fick vi middagsgäster och jag och Elin gjorde jättegod efterrätt ;) I söndags sov jag länge och sen stack jag ut och åkte skidor (nöjd Olle ;) hahah) och sen bar det av till stan där jag gick till Olle sent på kvällen när han äntligen kom till stan.
Idag är jag trött eftersom det blev sent igår. Ska ta och gå hem till mig nu om en stund, då ska jag bädda och sova sen :P

FREDAG

Två prov idag, nervös. Kan fan inget..... Men det måste gå. Så är det bara! Jag är trött som ett as, när allt är överstökat ska jag hem och sova och diska. Diskbänken är helt full med disk..

En glad nyhet är iaf att jag fick MVG i datorkunskap :D

Blir nog att vi kanske hittar på nått ikväll :)

BYDALEN<3





Länktar efter att åka skidor nu, bydalen med rätta folket och jibba feeeeeeeeeeeeeeeett ;)
Hahaha

WTF

Kan man bryta nacken och leva?
Tydligen.
Huvvaligen, hoppas hon klarar sig!

HAIRCOLOUR

Jag MÅSTE köpa toning nu, jag har världens utväxt.. Slitet har det också blivigt så jag måste se om jag kan få det klippt snart!

Här är en blid på min naturliga hårfärg:



Ganska annorlunda tkr iaf jag!

FUCK

Skriver protokoll, jättekul.. Massor att plugga, kommer inte hinna. Faaaaaaaaaan. Jag suger. Skolan börjar och jag är inte klar............. SKIT

JÖNSSONLIGAN PÅ TV:N



Börjar sakna min klass nuuuu, de ska bli kul att träffa alla snart igen :)
I övrigt känns det ju inte så kul att skolan snart börjar igen. Trevligare att va hemma och chilla istället för att sitta inne på skolan hela dagarna :P Meeen man får väl ta vara på de dagar som är kvar!
Kanske ska följa Jonas, Matilda och Kai och åka skidor imorn, skulle va fuckat kul att se Kai åka skidor, som han inte gjort sen han gick i 8:an ;) hahahahahaha

För allllla er som undrar så är det 18 dagar kvar tills jag fyller år :D 

SAKER FÖRÄNDRAS

Hey you! Do you remember me? I used to sit next to you at school

RSS 2.0