AJJJJJJJJJ

Är lite trött efter igår. Var på sjukhuset och gjorde gastroskopi, blev sövd iaf. Det va ju tur, fast jag var lite rädd, haha. Nu har jag ont i halsen för slangjäveln skavde i halsen så jag döööör. Nacken min är död vettefan vad som har hänt med den, dom måste typ ha lagt mitt huvud på nått konstigt vis när jag var sövd.. AJJ! Jag har fläskläpp också på köpet :P hahha dom sa att den typ hade blivit klämd elr nått! 
Ajaj.

Jag klagar jag vet men det gör ont :(

KÄRA FAR

I dag är det farsdag och det har vi såklart firat! Allt ska förövrigt firas ordentligt hemma hos oss ;) Så pappa fick en fin present, en peaktröja och farfar som vi då även firade fick en skjorta. Morfar bor ju i Ö-vik så han fick ett litet paket på posten iaf :) God middag fick vi och pappas favorittårta! Mkt trevligt, och gott som vanligt. Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorn, börjar inte förns 10 men ändå.



Lika som bär.

<3

DAGENS





Klänning - HM
Linne - HM
Strumpbyxor - Fått av farmor
Skor - BIANCO
Ringar - HM
Örhängen - Glitter


I JUST MISS YOU THATS ALL

Är hemma på Hammarnäs idag för jag är lediiiiiiiiig imorn :D Ska bara ta det lugnt, plugga lite och också sy lite tror jag!
Nice!!!!!!!!!!
Olle har tävling i helgen så kommer dock inte träffa han vilket suger.. Menmen, vi ses ju på måndag iaf :)
Nu ska jag gå upp och borsta tänderna, om jag kan komma ihåg vilken tandborste som är min :P Det märks att man inte har bott hemma på länge när man inte vet vilken tandborste som är ens egna.. Sen ska jag iaf gå och lägga mig och sova, skönt!

Sängen är ensam och kall :'(

Kom närmare kon hit intill
Kon slå dig ner säg att du vill
Nu faller snö uti den svarta natt

Saknar dig!

LOOK TO THE FUTURE NOW IT'S ONLY JUST BEGAN

jag är grym på att uppdatera jag vet (FRIDA!!)..
Nu ska jag iaf ta och duscha och sedan plugga lite engelska tills olleboyyyy kommer hit!
Funderar på att kanske dricka lite varmt te också. Det är lite kyrligt ute idag. Det lovas även snö i massor i ett par dagar framöver vilket är mkt trevligt tkr jag :)

Ska försöka skärpa mig!

RSS 2.0