ICE ICE BABY

Pluggar matte så det står härliga till med min nya superminiräknare med typ tvåtusen knappar som man inte fattar :P Även att man typ kan fixa så man har spel på den, packman typ. Hahahah. Snart anländer lite folk och det blir mys här! Drar kanske vidare sen. Om jag orkar, känner mig död och kass. Presterar inte som jag vill. Jag suger. Aja.

Seeeeeees!


DREAMING WIHT TEARS IN MY EYES

Nu ska jag ta och besöka sängen tror jag. Trist att det inte ligger nån pojke där och väntar. Meeen han kommer väl hem någon gång! Har pluggat engelska och tittat på debattprogram ikväll. Intressant tkr jag, politik är ju mkt aktuellt också så det är ju inte precis nått som nån kan ha missat. Tar med matteboken till sägen och går nu.
Hejdå!
Sov så gott, det ska jag försöka med inatt. Slippa vakna av hemska drömmar.

MY HEART IS LONGING FOR YOU

Idag har vi varit i Vålådalen och gått. Vilket innebar att det var underställ, jaktbyxor och regnjacka som gällde, inte så kul kanske. Därför lägger jag upp gårdagens outfit istället! Kanske lite roligare iaf :)

Here it is!



Jeans - Replay, JC
Skjorta - HM
Linne - Gina
Skärp - JC
Halsband - Lovisas
Örgängen - Glitter
Halsduken är från Bik Bok men det vart inte att jag hade den för det var så varmt när jag gick till skolan!

STOP FOLLOWING ME

Vad vill du mig?
Säg vad du vill eller lämna mig ifred.

Jag är rädd nu.

VID DIN SIDA

Imorn tar jag och min snygga klass och far till fjälls, härligt! fast det ska regna tror jag :( Blir säkert kul ändå. Har gjort pastasallad nu och köpt choklad, då klarar man sig. Glömde dock ta med mig nått sittunderlag till stan men.. Aja, jag överlever.

Ses i Vålådalen!

Godnatt.

DET FINNS INGA ORD

Drömde en jättehemsk dröm inatt, vaknade av att jag grät.. Usch.
Du får aldrig göra så mot mig.
Lova de.
Sjukt rädd när jag gick hem idag.
Borta med vinden.
Jag är ledsen.


INGENTING

Dagen kommer att användas till att plugga. Jävla äckel matte.. och engelska.. Och samhälle. segt. Ska försöka göra samällskunskapen nu för imorn har vi ingen lektion så vi börjar inte förns 25 i 12 :D Men den måste ju ändå göras. Ska taa och städa ihop lite här också hade jag tänkt. Men just nu händer det just ingenting, för jag pratar i  telefon med min babe och nördar facebook. Och lyssnar på kent :) Han far ju bort till veckan, vilket kommer bli tråkigt menmen.. 



Olle och Speja i somras.
Så söta!


DAGEN

Dagen ängnades åt att tvätta, impregnera jaktbyxorna, va med kusinerna, duscha och lite annat smått och gott. 
På kvällen for jag till ås till Victoria för att kolla på film. Johanna, Moa och en tjej som heter Ida var också där!  Vi kikade på Lilja 4-ever (sjukt hemsk, har sett den förut men den var lika hemsk nu) och nån annan mysko film, hahah. Jag och Johanna var lite rädd när vi for hem men det är lugnt, vi överlevde! ;)
Mycket trevligt var det! :)
När jag kom hem insåg jag att sängen var obäddad, seeegt. Men nu är det fixat och jag har nördat faebook tillräckligt.

Goodnight alla!

Need you now.


IT WON'T BE LONG UNTIL I'M GONE



Är ju hemma på Hammarnäs nu men jag åker tillbaka till stan redan imorn för att se på film med Victoria och några! Ska bli mysigt. Nu måste jag ta och tvätta lite så jag får med mig nått tillbaka till stan. Olle har varit hemma och jagat och det ska han vara i helgen också, sen far han på läger och sen när han kommer hem så ska han jaga och jag också troligen.. Kommer avlida innan dehär är klart. Huvva vad jag kommer sakna honom. Jag är trött, borde verkligen inte sitta här mer nu :P

Sååå jag säger GODNATT och sov gott.
Det kommer jag göra kan jag lova!

PÅ SNEDDEN



Det blev lite konstigt så bilden blev på snedden och då blev den lite utdragen..
Aja, dagens outfit är det iaf.
Leggigns m skinndetaljer - HM
Tunika - Bik Bok
Kofta - HM
Halsband - Glitter

I just miss you that's all.


VI ANDAS TÄNKER KÄNNER SAMMA SAK



Så långt bort men ändå så nära.

GODNATT

Nu ska jag ta och sova. Tror jag har bestämt mig för att stanna. Laddar också upp en blid på gårdagens outfit, tog ingen bild idag.



byxor och kofta från cubus, linne monki och halsbandet är Lowsa@s !

Sleep like a sheep.

BESLUTSÅNGEST

Jag har beslutsångest så jag dör. Nu ska jag ta och duscha. Emma och Lovisa ligger i soffan och kikar på tv. jag sitter och funderar på hur jag ska göra.. Jag vet att jag har varit sämst på att blogga. Måste verkligen skärpa mig!!



Gotland i sommar var trevligt. Vill tillbaka!

Puss

BULJONG OCH NYPONSOPPA

Det är i stort sett det ända jag kan få i mig nu, buhu. Finns det nått mer flytande som man får i sig nån slags näring av?

I FEEL GOOD

Not.. Igår mådde jag illa hela dagen, spydde, kallsvettades, va yr, hade jättehög puls, ont i halsen och feber. Wii.. Jättekul. Idag mår jag inte så illa men halsen!! Har så sjukt ont i halsen, tror fan jag avlider alltså. Kan typ varken prata eller svälja. Skööönt. Funderar på om jag måste ta och gå på affärn och handla panodil eller vad det nu heter. Har nästan lite hungerkänslor nu men pallar typ inte äta för det gör så ont. Härligt livet är ändå! 

:( 

RSS 2.0