STYCKNING I NYA SLAKTERIT I SÖNDAGS

 
 
'
Nyslakterit blev ju kanon! Funka fint i söndags när styckningen av första älgarna höll på. Elin dödade iaf ingen med sin mördarblick denhär gången ;) hahah
 
 

TE10BARE PÅ PARTAJJ

 
 
 
 
 
 
 
'
I fredags var dom bästa b-rudarna från klassen på middag :) Alla, tillochmed Linnéa (!!) var på plats. Vi käkade kinakött och kladdkaka, standard. Sen kom ett gäng Te10b grabbar upp också, snackade och hade det bara bra! Sen drog vi ner på cuprum och där hade vi det också mycket trevligt :) Det var sen det började gå utför, hahah. Någon sopade igen toadörren på mitt finger så det pajja och jag var lite för nykter så det gjorde fgflhgljgjlkjkdgk ont. Skulle gå till Per och käka tårta men då va det lite mycket för mig så det slutade med att vi sov där, tog oss inte typ en gata upp och hem, haha. Pigg i lördags, svar nej. Även om kvällen va lite halvfail så var det iaf skitkul att vara med Te10bare, det borde vi göra om snart :)

HM LEVERERAR SOM VANLIGT..

 
 
'
Med nästan allt detta! haircuffen är från Gina och armbanden från Glitter, men annars så. Äntligen har jag fått tar på ett par efterlängtade röda byxor! Fick blod på dom i fredags.. men tror det gick bort, pjuhhh. 

IT'S ALL ABOUT THE SHOES

'
Glömt visa dessa fina jag fick av far och mor! Tackar :)

RSS 2.0