Kusinaran :)

Tja tja bloggeeeeeeeeen!
Erika är så efterbliven ibland så hon orkar inte göra ett endaste litet inlägg..
Meen då kan ju jag berätta lite vad hon har gjort, hehe. Vi tar från sommarlovets början då!
Torsdag kväll
Vi fixade och trixade med allt inför fredagen så som plockade blommor, hämtade småbjörkar och jag (elin) lärde erika att köra avanten, ganska jävla farligt att åka med henne..
Fredag var det fullt upp, jag tog examen så för detv första klev vi upp typ 5 halv 6... sen va vi i kyrkan, åkte upp till hallgårn och delade ut rosor, fikade och blev fotad. Efter det bar det iväg hem till älskade Hammarnäs där vi fixade all mat sen kom det folk, kalle frida karin susse göran stefan lena lisa farmor farfar maud sofie kai och så vi, mamma pappa elin erika såklart då. Vi åt gott öppnade presenter (jag o kalle) och umgicks mycket trevligt! Lite senare åkte vi iväg till hallen, jag till kalle frida o karin och erika till olle. Jag var en stund med några ifrån klassen innan jag gick ner till joel. Där var det massa trevligt folk även erika och olle då. vi satt där o lekte stekare på joels altan med hög musik på :) sen gick vi ner till gamla båthamn och fortsatte umgås, där va även lite mer folk!
En riktigt bra dag helt enkelt!
Lördag var det ju barnfestival! jag erika och olle jobbade lite, hjälpte barnen att göra japanska snoddar. varmt som fan var det dock. På kvällen gick mamma o pappa iväg på middag så vi tog hem lite trevligt folk! vi spelade brännboll kubb lyssnade på musik och fikade :)
söndag for vi till kusinerna kfk och vi är kvar här än :) men nu ska jag gå iväg.
ska försöka tvinga erika att lägga upp bilder sen!
aja, tjarå


en bild från i påskas :)

RSS 2.0