KUBBSPEL OCH FIKA PÅ ÖSTERÄNG

'
Har vi i underbara TE10b sysslat med idag, det var mentorsdag så då gick vi dit, trotts det tråkiga vädret! Själva kubbspelandet gick ju sådär för mitt lag men fikat var ju kanon iaf :)

ELINS

Elin kom hem med lite fint nytt igår! Kommer garanterat låna av detta i sommar, älskar flätningen på bikinin :) Dock ger inte bilderna rättvisa åt färgerna. Både bikinin och linnet med den snygga ryggen är knalligare grön.

MORSDAG OCH DET FIRAR VI SÅKLART

'
I söndags var det ju morsdag och då firade vi mor och farmor med smörgåstårta hos farmor och farfar, sen stöka vi på lite ute på gården. Pimp my bryggstuga :)

INATT KAN VI ÄLSKA VARANDRA INTENSIVARE

'
Ikväll har vi varit på middag på hov och då såg jag ut såhär. Fick för mig att lägga upp en outfitbild för ovanlighetens skull :)
Kavaj - HM
Chinos - Gina
Blus - secondhand
Skor - scorett
Skärp - JC
Halsring - Glitter
Ring - HM

REGN OCH KUSINER

'
Tillsammans med bakning är precis vad min helg har bestått av. Nu ska jag äta middag och sen sätta mig med matten.. Är redan nervös över nationella på torsdag :S Åker iaf in med Stig imorgon på morgonen!

KALASBRA

'
Bilder från förra fredagen när vi firade Olivia hemma hos mig först med middag och sen kom pöjkan på tårta och sen åkte jag, Olivia och Victora på marité. En rolig kväll var det, kom hem vid 3? till Olle och somnade gott där :)
Kul man kan ha med denna öppnare..

DE SENASTE TRE ÅREN HAR VARIT EXTRA FINA

Lääänge sedan här! Sedan sisst jag skrev har jag hunnit med att haft en massa kul :) I helgen var det dansshow hela helgen, det gick kanon och alla var verkligen asgrymma!! I måndags hade jag en allmänt cp dag förutom att jag klarade livräddningen! Pjuhhh, jag som verkligen hatar att vara under vatten. Igår firade jag och bästa Olle 3(!!) år tillsammans, Älskar min Olle! Dock så är han vid riksgränsen 100 mil norrut nu satt det blev inite mycket till firande, tocos med Elin det var typ allt, haha. Idag får jag entligen åka till ett skönare ställe där det kommer vara proppat av kusiner hela helgen men innan dess tänkte jag och Elin hinna koka saft, sylt och baka lite kakor till Vaetabacken där vi har sommarjobb i sommar :) Men innan jag får åka hejmöver så har jag engelska och hållbart samhällsbyggade med redovisning idag :S Vi är ju som inte riktigt klara, meeeen det löser sig nog skulle jag tro ;) 

  
'
En gammal bild på oss från typ 9:an?! Kärlek på Olle och hårfärgen på mig där :)

DAGENS OUTFIT

klätt upp mig idag :))

RSS 2.0