TOG EN LITEN PAUS

Haj. Nu har jag denna lilla håltimme på fyra timmar som uppstår på tisdagar. Jag och Linnéa sitter iaf i biblioteket och jag försöker skriva engelskan som jag inte fattar. Som ska handla om bloggar, hehe. Vettefan vad jag ska skriva egentligen.. Så tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg istället och inspireras istället ;) hehe. Nu: Back to plugg!


TE10b - ETT GÄNG HYFFSAT SKÖNA MÄNNISKOR

Idag var vi som sagt va i Bydalen med klassen, det blev inte mycket skidåkning kan jag säga, mest kolbullegrillning! Halva TE10b satte oss i lä och gjorde en liten eld :) Sen tog jag och Elin 20 i fyra bussen in till stan och jag har legat och halvsovit hela kvällen i soffan. Nu ska jag duscha och gå och lägga mig!

ALLT MAN KUNDE ÖNSKA SIG

Har haft en riktig kanon helg nu i helgen! Hunnit med precis allt man kunde önska :) Det började med att min kära far fyllde 45 år i fredags och det firade vi såklart när vi kom hem på kvällen!
Pappas present från oss hade inte kommit så jag fick rita ett presentkort lite fort ;) Ser du vad han ska få? :)
Det va iaf en väderstation'. Sen fyllde ju också världens bästa moster och kusin år i söndags så det firade vi i lördags :) Vi åt och spelade lite kinect och så! Snygg man är när man spelar då, haha
Sen på kvällen var vi nere hos Johan en sväng med lite folk sådär :) Det var ju trevligt, kom dock hem typ fyra på natten men det kan det ju vara värt! Suddiga bilder från en suddig kväll, inte för mig då men för andra kanske! Hehe
Sen igår så övningskörde jag hem och sen så kom Olivia och Linnéa och hälsade på oss på Hammarnäs, det var så mysigt med någon som vågade sig ut i ödemarken ;) Haha. Vi fikade, tog fram Fs1:an, tog en promenad, sköt lite 22:a och va till fjöset bland annat! Dom sov kvar eftersom vi varit i fjälls idag!
Olivia fick en overall hon tyckte va väldigt cool eftersom hon är Åsbo :)

ÄPPELPAJ

Hajhajhaj! Sitter och kollar på biggest loser med Elin och Olle och äter nybakad äppelpaj som jag gjort! Mumms<3 Känns fint att svulla framför just detta program ;) Imåra så far man hem och firar min bästaste far :) Sedan ska helgen spenderas med kusinerna och på söndag kommer två fina b-rudar till Hammarnäs för ett litet besök :)
Skulle ju också skriva på engelskan ikväll men det går inte eftersom jag inte får upp dokumentet, den som ska va inne imorn, skönt. Snart blir det duschen och sen sängen!

DANCING IN THE MOONLIGHT

Igår hade vi dans på idrotten vilket var världigt kul tyckte jag! Äntligen nånting utan bollar som jag klarar av ;) Sen efter skolan så var jag med Olle. Vi käkade och sen kollade vi på Adam & Eva hela kvällen, mysigt som bara den, lite nostalgisk blev man ju :) Nu ska jag iväg på skolan.
'
Såhär ser ju ut idag, vinnögd. Haha :)

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Och dethär är ganska många bilder ;) Denna helg började med att jag var upp till Bydalen och åkt skidor (suttit i värmestugan) med Moa och Nellie och två grabbs. Det var ju trevligt att åka skidor även om föret var lite tugnt! träffade också Pär däruppe :) Sen när man kom hem och va astrött då var det bara att äta, duscha och åka till Julia. Det var ju en trevlig/ flippad kväll, haha.
Kom hem fyra typ. Lite bilder från Julias place här då.
Martin skulle bevisa att hans tele tål grogg, haha
'
Sen i söndags tog vi och for ut och grillade lite i finvädret :) Sen for jag, Elin, André, Oscar och Victor hem till oss en sväng och sköt lite 22:a och drack kaffe framför pistvakt, en ganska perfekt avslutning på helgen :) När jag sen åkte in till stan fick jag sova med min pojke! Sweet. Bilder från i söndags.

I WAS MADE FOR LOVIN' YOU BABY

Halloj. Idag har varit en ganska så skön dag ändå, haft lite konstruktion och sen programråd och då fick vi fika :) Sen matte och biiiiiild! Det ä så himla skönt med bilden, man slipper tänka så mycket och bara göra istället! Sen har jag också hunnit med körlektion, som gick sådär. Alltså jag har fått en asmysko vana av nån anledning?!?!?! Som sitter där och inte vill gå bort.. Aja nu sitter iaf jag och elin i soffan och tittar på sex and the city. Önskar mer än nått annat att jag skulle få sova bredvid min pojke inatt men det går inte för han ska bort tidigt imorn och va borta hela helgen :( Vill ju pussa och krama på min fina älskling :* Meen det blir nå ittnå ta ma di, så då är det väl lika bra att lägga sig.
Godnatt
I can't get enough of you baby

FLOWER POWER

Som ger sommarkänslor. Vill ha fina sommarkläder på mig nu! skinnjacka, fina blusar och jeansshorts, vore finnemang det.

TRE BILDER SOM BESKRIVER LOVET FÖRRA VECKAN


VAR NY FÖR ETT TAG SEDAN

Ear-cuff från glitter för skit och ingenting :)

RSS 2.0