Lite random bilder bara

Vårvinter <3
Fin phazern
Fin sksen
det var allt för mig! tjarå / Anonym

TISDAG

Tisadagar är sega skoldagar men slutar snart iaf, har bara kemi kvar nu! Andra kemilektionen för idag :P Sen blir det nog till att gå hem och städa, lägenheten ser ut som ett bombnedslag! Skulle lägga upp lite blider från helgen igår men det blev det ingenting av med, hehe. Kanske ikväll :) Måste verkligen ta tag i mitt liv och sätta mig med matten ikväll så kanske inte har tid med blöggen då. Insåg att vi har matteprov om en vecka idag.. :o 


Igår va jag och Elin iaf och köpte mysiga vinterjackor, lagade gulasch*soppa och sen på kvällen kom Olle så då bakade vi chokladbollar och kikade på tv! 


Höres! 

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Sängen snart. Är sjukt trött! Imorn är det äntligen fredag vilket innebär individuella val och sedan Hammarnäs<3 Ska bli så himla skönt :) Det lär ju bli en massa plantsättning i helgen men vad gör det liksom, det är ju chill om man jämför med skolbänken. Kan kanske bli jakt också. Vet dock inte riktigt hur vi tar oss hem men det brukar lösa sig.
Godnatt på er :)

NEWS

Bilden ger inte rättvisa åt färgen. HM - 150 kr tror jag
Rut m fl 300 kr
Indiska 400 kr

IT'S OKEY NOT TO BE OKEY

Idag hade vi ingen lärare på konstruktonen men vi var duktiga och var där och jobbade med uppgiften ändå, tror vi blev klara. Skönt det! Sen hade vi fysik (döda mig alltså....) och sen slutade vi för vi har ingen cad denhär veckan heller.. segt att missa så mkt av en 50poängs kurs.
Jag och Olivia gick iaf och kollade på en jacka sen och så köpte jag en kofta, visar sen kanske.
Jag och Elin längtar så mkt till jul så vi skulle lyssna på en jullåt men bara en, sen när den tog slut så blev det visst en till ;) hihi Nu ska hon iaf gå och dansa snart och jag ska väl kanske plugga matte och dö i soffan sen :)
Här är nagellack som vi köpte igår, har det glittriga på ett annat grått lack. Det blev ju väääldigt glittrigt!

IGÅR/IDAG


Gårdagens outfit, skulle komma upp igår meeen jag somna, hehe
Skjorta - HM
Jeans - Gina
Ringar - HM
Och här är faktiskt dagens outfit!!! :O
Tröja - HM
Chinos - Gina
Kängor - din sko
Skärp - JC
Halsband - Gammalt
Ring - Indiska

BROWNIE

Bruna naglar, jag har fortfarande inte bestämt mig om jag tkr det är fint elr fult..?! Litet slitet har det hunnit blivit också.

JEWELRY

Några (nya) smycken från sommaren!
De är bland annat från glitter, HM, ur&penn och marknad :)

20:20

Är så jävla trött och less. Ont i huvudet och är inte klar med matten. Kuuuuuuuul.
En bra sak är ju i alla fall att jag slutar tidigt imorn och har dans sen på kvällen!
Nu ska jag iaf kika på Idol och sen ska jag nog lägga mig och sova som det känns. Elr skulle behöva trycka in lite matte där emellan. Får se hur det går.



Jag låg och grubblade, ensam i min stora säng
Drömmarna blandades med rädslan för fratiden
Om jag inte tar dig nu, så tar nånannan dig
Bort från mig

WHAT CAN I SAY

I fredags när vi kom hem till Hammarnäs va min plan att bara äta och sen gå och lägga mig framför tv:n och dö men så blev det ju såklart inte.. Hann seriöst ta en tugga av maten innan grannarna ringde och sa att kvigorna hade smitigt så då var det till att dra på sig stövlarna. När vi sen kom in och äntligen kunde äta så blev det jättebråttom för pappa skulle på möte så då gatt vi hjälpa mamma i fjöset. Så sova i soffan blev det inget av med.
Men annars måste jag säga att det var en asbra helg! Jakt hela helgen, 8 älgar skjutna blev det! Pappa sköt 4 stycken :o Två pinntjurar och ko och kalv. Hur ofta händer det?! :)
Awsome jakthelg!

-

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me

ANNORLUNDA

Tjaa!
Sitter i soffan och kikar på ingenting just nu. Igår va jag och Elin på stan en sväng och sen gick jag upp på dancehall och dansade lite. Sov hos Olle sen. Idag hade jag bara 2 konstruktion lektioner, hade redovisning och failade! Fan va vi sög, Hehe.... Slutade iaf halv tolv så då åkte jag hem och sov lite.
Nu ska jag göra nått vettigt, diska och så. Eftersom Olle är så rolig och dissar mig ikväll så att jag inte ser honom förns nästa fredag, kul kille..!

NEW IN

T-shirt - HM
Skinnjacka - HM
Väska - BikBok ( funderar på om jag ska byta till en svart..)
Schampo, balsam och paraply - HM
Nagellack - BikBok
Kängor - Din sko
Blev en massa uppdatering idag ;o
Nu, Godnatt!

ELEKTROPOP

Tjoo. Idag började vi med den fruktde kemin.. Gick rätt bra faktiskt, läraren verkar bra!
Sen har jag också hunnit med att gå en sväng på stan med Moa och Linnéa, köpte en ny skinnjacka och en t-shirt! Va förrestan på stan igår också och då fick jag med mig kängor, ett paraply, en väska, schampo, balsam och några nagellack hem! så nu har man shoppat, kanske visar sen nån gång :)
Nu blir det till att ta disken och sen landar man nog i soffan och kikar på idol, är så jävla trött idag. Vet inte vad det är för fel alltså..


You are someone else
and I am still right here

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Såhär har min helg ungefär sett ut! Rensat svamp, kokat sylt, satt plant och byggt ett jävulskt (högt) snyggt pass! Fikat också, som alltid ;) Hehe.
Då vet ni!

ETT OVIKTIGT litet INLÄGG

Måndag och skola idag. Hade ingen riktig lektion på idrotten så sitter och segar nu och väntar på att matten ska börja.. Sen efter den tror jag att jag springer ner på stan och fixa en grej. Har äntligen fått lön nu, grett det! Sen blir det kanske en springtur med Olle, hehe.


Kan bli att jag lägger upp lite bilder ikväll. Det återstår att se, om jag förstår mig på nytelen. Kan bli mattepluggande också.. Får se hur det går idag på lektionen!


Tiden läker alla sår



IT'S JUST TOO PAINFUL

Andra skoldagen idag, också sista denna vecka! Ledig imorn, skönt :) Matte C körde igång redan igår och det var ingen mjukstart, börja räkna massor på en gång. Fyfan va jag har glömt bort allt.... Gillar verkligen Wargen men inte att börja med matten första dagen. Började med en inriktningskurs också, konstruktion A, blir nog intressant tror jag! Annars var det kul att träffa alla, jag och brudarna gick och fikade och pratade om allt spännade som hänt i sommar ;) Hehe.
Elin är och dansar på dancehall nu, jag var där igår. Ska börja dansa street lounge där, niiiice det! För Elin blir det nog disco tror jag. När hon kommer hem kan det nog kanske bli så att jag går ner till Olle och sover där. Får se :)

RSS 2.0