LUSEKOFTANOVA

Av min kära mor och far fick jag en efterlängtad tröja så jag antar att det är det jag får kallas nu ;) Så himla skön. Kan meddela att det är min stora kärlek i garderoben just nu, och det lär den förbi ett bra tag till.
'
Som vanligt skevar jag till det med handen, vad är det för fel? :o Min andra stora kärlek är mycket saknad just nu, vill bara krama om honom!! Han har varit så jäkla duktig idag, såg honom på tv:n och blev så stolt. Du är bäst Olle, älskar dig<33

MIN EGEN MÅNDAGSFÖDELSEDAG

På min födelsedag hände inte myket kul, jag pluggade kemi och kikade på film med familjen. Men det var skönt iaf att jag fick vara hemma på Hammarnäs där jag trivs som bäst :)
En väldigt söt hund fick vara med på bild också :* Fick så otroligt många fina presenter! TACK så jättemycket :)
Fick fina fönsterlampor som jag glömde ta med på bilden också. Va så ivrig att sätta upp dom ;) Sen när jag kom in till stan fick jag också fina vinglas av min älskling! PUSS på dig<3 När jag kom hem igår hade det kommit ett paket på posten från min faster och kusin Jonas med ett gulligt halsband. Vad kan man säga? Ni är ju underbara :)

EN VECKA SENARE OCH JAG HAR TID ATT LÄGGA UPP BILDER

Här kommer lite bilder från mitt trevliga 18-års kalas som var förra söndagen :) Mitt nya liv som 18-åring började som jag trodde, med en massa pluggande, men nu tar jag iaf en lite paus!

DAGEN IDAG

Hallå, hittills idag har jag bara varit på skolan och haft prov, kan ju säga att jag är helt säker på att jag dunkade in mitt första ig.. inte bra alltså. Fuckade upp allt för jag glömde skriva in en höjd :P Fick iaf sluta sen så då va jag med Victoria en sväng på stan sen åkte jag på Jamtli och fikade med Elin och mamma. Sen for vi på maxi och handlade massa mat till mitt lilla kalas på söndag :)
'
Nu ska vi ta och äta snart och sen blir det kanske till att umgås lite med Ollebolle<3

NYTT FÖRUT

'
Från förra veckan. skjorta, tröja och linne på rean från Cubus. Löpartights från gina! Nice det :)

BACK IN BLACK

Älskar när man tar på sig fina kläder och så drar man till med RIKTIGT snygga strumpor till det! Haha.
'
Byxor - Gina
Skjorta - HM
Tröja - BikBok
Smycken - Glitter, Ur&Penn och HM bland annat.
Om nån är ute efter dom snygga strumporna tror jag båda är från HM ;) haha
'
Vadå mongishand på bilderna? Inte bara mina fötter som ser ut att passa bättre på en rymdvarelse..! Kan passa på att skriva om vad som händer i mitt liv, men det blir kortfattat: Plugga, stressa plugga mera, that's it!

LIFE IS LIFE

Back in school och det med besked kan man säga. Fullt ös från början. Första provet på torsdag och sen rullar det bara på. Ska skriva vgkursprov i fysik så sitter och kikar på alla gamla papper från förra året. Annars så ska jag försöka lägga in lite kläder och göra en kanalsökning. Sen vi fick nya tv:n så finns bara 1:an, 2:an och 4:an.... Kul! Tänkte att elin skulle få måla mina naglar när hon kommer hem också :) Olle kommer hit och sover sen, nu vette fan vad han gör, inventerar typ :p hehe.
Lånar denna fina bild av Victoria, bara för att liksom visa hur kul man kan ha på skolan :) Fina flickor!

DET BLEV MITT IDAG

Inhandlade detta idag. Tröjan som var på rea, haldukarna och nagellacken är från BikBok. Hade presentkort där som jag fick av Kai och Sandra i julklapp så betalade ingenting för allt det :) Sweet känndes det! Sen också skyddsplast och ett skal till telen, dock ett tråkigt svart så blev lite inspirerad av Victoria idag att kanske pimpa det lite ;) Köpte "clear-up stripes" som jag tänkte tesata också! So now you know ;) hahaha

JAKT IDAG

Denna dag har vi spenderat i kylan i skogen för att jaga älg! Vi fick se en jäkligt fin oxe men han va brano långt bort.. Annars så fick Stig skjuta en kviga och Patrik en oxe så det va en bra dag. Hundarna jobbade på bra ;) hahahah. Nu kikar jag på "mitt stora feta grekiska bröllop" men jag ska ta och gå och lägga mig nu istället tror jag. Så men kommer upp imorgon på sin sissta jullovsdag....... Deprimerande eller vad!

Goodnight! :)

TODAY

Igår tog jag och Elin och for till våra kusiner i Hallen! Käkade tacos, kikade på tv och åt godis, spelade kinect och åkte madrass. Elin och Frida sov på en luftmadrass men när vi vaknade låg dom typ på golvet :p hahaha. inte så mycket luft kvar.
'
'
Sen när vi kom hem så gick vi upp till slakteriet och kikade lite för dom hade arbetsdag där uppe. Fan va bra det blir :)
'
'
svettsglitter, va fint. Hihi

DEN SISTA KVÄLLEN AV FÖRRA ÅRET

'
Vad har hänt med Pärs hand? Haha, jag råka göra nå mysko inställning på kameran så bilderna är lite mysko ;P haha.
It was a happy new year! kom hem i halv fem tiden för grabbarna ville avrunda kvällen med att kolla på hockey... Hahah Nu är det nytt år med nya tag :)

I'VE BEEN TOO LONG I'M GLAD TO BE BACK

En sån dag! Va upp till ytteråcke idag och skulle skriva upp skoterkortet. Kommer man upp dit och då berättar han att kursen har gjorts om och att det är ett helt nytt prov, FML tänkte jag. Pinsamheten att kugga sig på skoterkortet liksom.. Aja gjorde provet och det kändes ändå okej. Sen när han rättat proven så sa han att han skulle börja läsa upp dom med bäst resultat först. Först läste han Olle, sen Elin men mitt namn kom som aldrig.. Man fick ha fem fel så när han läst upp den sista så sa han att ja så var det ju tre stycken som... (Jag fattade igenting, tänkte att dethär är fan inte möjligt!) Fick alla rätt! Hahah, vilken jävla lättnad. Trodde jag hade kuggat mig. Jag då, lipsill som jag är började såklart lipa! Nu har jag iaf klarat det, det gjorde alla som va där, skönt som faaan! :)
'
Har suttit och lyssnar på AC/DC nu, underbart! Tänkte lägga upp bilder från nyårsfirandet men tror att det blir imorn. Får se. Skulle behöva lite sömn också.

DEN SISTA MÅNADEN AV FÖRRA ÅRET

Bättre sent än aldrig. En fin och mysig månad var det, den sista av dom alla! Fick en massa fina julklappar också, det fina glashjärtat var en av två mycket fina julklappar jag fick av älsklingen min, han kan han :*

RSS 2.0