ÄR INTE DÖD

Har bara inte haft nått internet i helgen! Sitter och pluggar kemi och fyfan vad det är svårt och trist! Tycker synd om migsjälv :P haha. Idag har vi iaf åkt långfärdssridskor på idrotten, det va kul fast allt. Sen har jag köpt nya goggles äntligen, så nu behöver jag inte använda mina snygga i barnstorlek längre, haha :) Ska förresten försöka hinna lägga upp lite bilder från helgen framöver. Har dock två härliga prov på onsdag..... Dags att fortsätta då med andra ord.
'
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

OLLE ÄR SÅ SÖT NÄR HAN GÖR FIKA I KÖKET

Hej och hå! Idag har varit en bra dag, fick tillbaka konstruktionsprovet och hade bild i tre timmar, nice! Det är så himla skönt med bild! Bara sitta och rita, det är avkoppling det :) Nu sitter jag här med Olleboy och ska äta en bulle och plugga lite engelska. Sen satsar jag på en tidig kväll, lite sluck tjej. Imorn ska jag fixa en grej på stan och sen ska jag och pappa på banken och fixa lite, grett!
'
Höres, nu blir det bullllllle till bulla ;) hahah

PAPAJAKOKONUT

Tjenahej! Började denna dag med att sova lite för länge och sen har jag varit trött hela dagen.. Helt lost på matten, orkade liksom inte dra igång hjärnan och börja tänka. Nu sitter iaf jag och Elin och tittar på topmodel sverige, nice det! :) Ska verkligen försöka lägga mig i tid ikväll. Har ju också redovisning imorn på engelskan, tyckte min text va så kort så tänkte förlänga den men vet inte vad jag ska lägga till?! :P hehe. Så det får nog vara som det är, kort och tråkigt!
Nä nu ska jag ta och rosta mig en macka :)
Så känns det idag :)

FISKAFISKAFISKA

Yesterday. Va ut och vittja näten igår, fin fångst vart det :) Sen cillade vi bara i flurvädret!

I LÖRDAGS NÄR VI ÅKTE SKIDOR I SNÖSTORMEN

'
Några allmänt stygga mobilbilder från i lördags! Åkte skidor och tittade på melodifestivalen med kusinaran :)

Alla <3 dag

Hihi :$ bild sen alla hjärtans dag! <3

DAGENS PROBLEM

Nu sitter jag här och försöker knåpa ihop mina individuella val och korgval men det går bara inte!! Vet verkligen inte vad jag ska ta. Förrvirringen som uppstår liksom.. Måste verkligen försöka prata med Ulla imorn med tanke på att det ska vara fördigt och inskickat på onsdag senast. Måste få ihop mina meriter, det känns viktigast! Lättare att vinna poäng med meriter liksom. Nu ska jag ta och besöka duschen och sen sängen skulle jag tro! :)

KORV, SOL OCH SKOTER

Några bilder från idag då vi var ute och grillade lite korv i det fina vädret! Första gången i år, nice! Sen gick solen i moln så då åkte vi hem och spelade TP :) Tog och for och hälsade på dessa som också var ute och grillade och åkte skoter! dock bara mobilbilder då.

THE BODY SHOP

Fick dessa av mina fina vänner! Tack Olivia och Victoria :) <3

FRIDAY NIGHT IN THE CITY

Tre bilder från i fredags när vi tog och inveg (haha säger man så? inviga) mina fina vinglas som jag fick av olle i present :) Roligt hade vi! slutade med lite strips på donken ;) hahah

NEW STUFF

Nagellack och mutterliknande ringar från hm och resten från ur&penn!

FOTON FRÅN HELGEN

'
Det var brano kallt i helgen men brano fint å :) I lördags tog vi en liiten promenad ner till bryggan, frös ihjäl men Elin lyckades ändå få lite fina foton!

I'M A GODDAMN COWARD BUT THAN AGAIN SO ARE YOU

Vilken skitdag alltså! Jobbade hemma med egelskan och sen åkte jag på skolan bara för att vara seriös och gå på idrotten fast jag fortfarande är förkyld och så är läraren sjuk.... Hon kunde liksom inte maila ut det?! Men jag tänkte att jag kunde ju ändå gå ner på gymet och träna när jag ändå var där. Då inser jag att kortet är hemma :P Sen var jag och handla och glömde köpa refil så då gatt jag gå på affärn igen. Hahah. Hade kunnat varit på Hammarnäs och haft det skönt idag.. Men fick iaf god mat, jag och Elin gjorde cesarsallad, mummms :) Hoppas på att Olle kommer och livar upp stämningen! Nu ska jag snart ta och sätta mig med konstruktionen igen!
'
I'm a goddamn fool, but than again so are you

SOMEBODY THAT I JUSED TO KNOW

Hallå :) idag hade vi matteprov och fan va skönt att det är över nu!!! Sen var vi upp på mittuniversitetet och lyssnade på lite folk som pratade om hur det var att gå där och om sina jobb dom har nu efter det. Sen åkte jag hem och åt. Nu sitter jag och ska tag i företagsekonomin som jag har prov på imorn, vet dock inte riktigt vad man ska plugga på.. Så flummigt ju :P haha. Imorn är det äntligen fredag och då ska jag fan inte plugga nått, bara sova :)
'
Let me go home

ONSDAG

Sitter här och har engelska och ska skriva om George Washington men det går lite trögt. Har matte om en stund och sen slutar jag för dagen. Det var ju skönt :) Då ska jag hem till Ollebolle som är krasslig en sväng och sen ner på stan med Elin och fixa lite grejer. Sen blir det till att dra hem och plugga lite matte och dra iväg på dansen. Taggad! Fast förkyld.
'
pussssssssssssssssssssssssssssssss

RSS 2.0