YOU ARE ME SWEETEST DOWNFALL

Dagen har helt och hållit ägnats åt att släppa ut kvigor. 28 stycken har vi fått ut idag, hoppas på att dom finns kvar i  hagarna imorn då ;) hahah..
 
 
 
 
 
.
Det jag i övrigt kan säga är att Olle har åkt söderöver och att jag skulle ha varit med honom om det inte hade varit för att jag va klen då.. Saknar hjäl mig nu redan! Längar till om en och en halv vecka, då ska jag sova i din famn <3 Godnatt nurå!
 
 
 

FINNS I SJÖN

Skulle ha åkt till stan idag och haft körlektion men har varit magklen så blev hemma.. Segt som fan eftersom det är så himla tight om tiderna på körskolan! Hittills idag har jag typ pluggat skyltar och tagit det lugnt. Tog och gjorde ett finns i sjön med lite skyltar, hahah roligare att leka till sig kunskapen ju ;) så nu tänkte jag ta och tvinga Elin att spela spelet med mig!
 
 
  
 
'
Fint man ritar! hahah..

PLUGGAT

'
Har pluggat körkort och ritat snickarglädje till bron typ hela dagen idag. Och bloggat lite ;) hehe. Övrigt så kan jag säga att lugnet lagt sig över gården sen alla gäster åkt hem. Tråkigt dock. Får se om det blir staden imorn eller inte. Nu ska jag iaf runda av pluggandet, ta och fika och gå och lägga mig!
'
Godnajt nudåååå

VÄLKOMMEN TILL MIN GARDEROB

 
 
 
'
Jeans - Dr denim/ Rut mfl 400kr
Blus - monki 200kr
Klänning - Veromoda 120kr på ett ungefär
'
Ett par välbehövliga jeans och annat lite mera onödigt. Är kär i färgen på dom andra plaggen, som förövrigt inte alls är rättvis. Den är inte så grå som på bilderna utan starkare och turkosare. Klännigen är inte så himla ny egentligen, har bara glömt att visa. Den har ett skärp i midjan också.
Me like
  

DU OCH JAG ÄR I ETT ANNAT SLAG, ÄR I ETT UNDANTAG

Denna vecka har jag varit i stan och shoppat lite och sedan varit hemma med huset fullt av släkt. Morfar och Linnéa kom på besök från ö-vik och Barbro, Leif och Marie från Stockholm. I lördags jobbade jag en medlemstur på ångaren också, sedan kom jag hem till en fin middag för farfar som fyllde 89 år då, grattis på världens bästa farfar! Älskar dig <3 I söndags var det en slappdag i soffan efter en natt med inte allt för myket sömn!
 
'
Marie tvingade pappa och nicke att köra yoga, hahaha kan varit det roligaste jag sett i mitt liv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me

RSS 2.0