STAUUA

Det blir så att vi far in till stan idag och försöker få biljetter till nya Twilight filmen. Ska bli mkt trevligt, dock är bussresan så jäkla seg, tar 1,5 h bara för att man måste ta värsta omvägen runt tamefan hela Storsjön. Aja man får stå ut. Vi ska sova hos Karin är det tänkt, går ju inte att sova i min lägenhet än eftersom det inte är någon säng där än.. :P Nu ska jag ta och duka av och sedan gå och klä på mig så ska vi åka och handla och sedan stanna hos.. Emma?! Hahah jag har inte så stor koll, Elin som planerar. Jag har iaf kollat bussar hem så att vi tar oss hem för en gångs skull.

Kommer inte kunna blogga tror jag så, ma höres!

BIO IMORN ?!



No words necessary.. ;)

ST-OLOV

Insåg att Olle är i Norge eftersom st-olov börjar imorn. Hade glömt att han åkte ikväll :( Buhu kommer få ångest innan han är hemma i Sverige igen så man kan snacka. Sen har han träningsläger i en vecka så då kommer han ju inte precis kunna vara så social. Kommer sakna ihjäl mig men annars är det lugnt.. hah.


I KNOW YOU WANNA HAVE LO-LO-LOVE SEX AND SUNSHINE

Solsken idag :D Idag har vi släppt ut korna. Gick hur bra som helst trots att det var 14 nya kvigor med bland korna. Inga utbrytningsförsök än, pepparpeppar. Precis när vi hade tagit in dom kom världens åskoväder följt av skyfall och hade dom varit ute då hade dom fått damp så där vare flyyyt. Elin badade idag (de gjorde jag igår för att Elin och Olle tvingade mig och då fick jag andnöd och dog av kylan så de blir inge mer bada nu på ett tag) och skvatt ner mig:(

Nu tror jag att jag ska ta och ringa Olle känns som att de behövs ;)

BTW, vädret gör att uppdateringen blir kass..

S-VIN

Vilket svin!

Be strong and don't let him get to you.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, sov ju idag på dagen så nu är jag pigg-trött.. :P Hatar att lägga mig försent för då sover jag för länge och missar dagen. Borstar tänderna nu och sen bär det av mot sängen. Buhu kom på att jag måste gå ut och flytta på trimmern :S Hursomhelst, Sleep tight!

Bara att ringa mig bby.


FOLKET MAN GILLAR



Löööööw you guys <3



Mina sweetes



Petter och LinkaN



Steeeeek, hahah ;)



Pojks



Flicks



Min lilla bäbis :*



Sött!

Bilderna är från igårkväll nät vi firade Joel, och jag har tagit dom av Lovisa.

:)

PORTELLO

Det var mkt kul hos Lovisa igår! Trevligt folk och bra musik, de gillas. Joel som var födelsedagsbarnet var Glad i hågen, tror han hade kul. Hoppas! Idag har jag gått runt med trimmern och kört runt rabatter och träd och så. Sen somnade jag i sofffan efter maten. Lite trött är man ju, vi la oss typ 5.. :P 

Nu ska jag hjälpa mamma med disken sen ska jag dricka portello :) 


full?

hähäh nej inte jag! men bara lite ska du veta din lilla skit!

SALT & PEPPAR

Fixar oss, lagar mat och laddar för kvällens partyyyyy! Lovisa klipper Olle också mitt upp i alltihopa. Ska bli så jävla kungligt kul ikväll :D Festen tillägnas Joelbrother som har fyllt 16 år. Och vi tar vara på alla tillfällen ;)
Kan bli klent med uppdatering ikväll men ska försöka skriva något mer iaf, när alla andra inte barakaderar datorn för att DJ:a, hah.

GRATTIS!

OJOJ

Nu är de så här att erika är trött så jag fick ta över denna fjortisblogg för en kväll =))))
asså nu måste vi nog sova liteeee! aa men värsta sjuka saken som hände idag, ni måste bara veta! l♥wsa (en annan fjortis) fick hångla med fyyyyyyyyyra killar! rätt naajs;)

kommentera hjärna!

puzz bloggen


SMÅ GRODORNA

Idag är det midsommarafton och det regnar som vanligt :P hah..
Åkte ner med Olle på Ifvarsgården med traktorn och sedan åt vi hamburgare och dansade kring midsomarstången med Nova och Kevin, vildingarna. Nu är vi hemma hos Olle och ska strax äta. Sedan vet jag inte vad vi ska hitta på ladda inför imorn kanske ;) haha

Glad midsommar!

GAMES!

Sega som vi är så orkade vi inte sätta på filmen utan vi tog å spelade lite kort. Games först och nu väntar jag på att dom ska blanda klart så blire bubblan. Hihih, vill sova nu. Sjukt trött. Ska nog iaf borsta tänderna men de är lite svårt när man spelar för man får ju ganska lite skratt attacker :P Ska upp i hyffsad tid imorn, iaf om det blir styggväder för om det är det så ska vi släppa ut korna. :) Det är 8 nya kvigor med i gruppen :S så nu är det 70 djur att hålla reda på.. Ja vi får ju se hur det går.

Ma råkes imåra.

Natti.

EBBA & DIDRIK

Filmmys med Karin, Frida och Elin nu. Vi ska nooba oss och titta på Ebba & Didrik. Sjukt länge sen vi tittade på den filmen alltså. Kul men vi spolar över Kaj Hussel såklart, hahahah. Störigare gubbe! Nu sätter Frida på tevatten och jag ska ta fram brödrosten. Mamma är fortfarande i fjöset och pappa kör hö, dom arbetar som vanligt.. aja vi har det mysigt ändå!

SES


AND THE TRUTH IS, BABY YOU'RE ALL THAT I NEED

Har ont i huvudet för att jag har stått i garaget och målat bord och inte kunnat öppna dörren för att det dammar så mkt av traktorerna och fryser för att det har blivit massa äckliga moln på himlen.

Vill ha en kram!

Saknar min älskling..



PUSSSSS

12 TIMMAR

Igår var vi ju i Sundsvall på IKEA och jag var även in en sväng på Lagerhouse men hann inget mer för det var så mkt vi skulle ha på IKEA. Det var kul och nu har jag i princip allt jag ska ha till lägenheten! Vi åkte 8 och kom hem 8. Det blev ju några timmars bilåkning om man säger så. 50 mil tur och retur.. Vill bara in till stan med alla grejer nu så jag får sehur det blir!

Längtar.

puss


LÄGENHETEN

Idag har jag och Elin målat stolarna till köket i lägenheten. Nu ska jag äta sik och sen blire till att följa Olle på springtävling! Ska sova hos honom och sedan far jag, Elin, mamma, Susse, Frida och Karin till Sundsvall på IKEEEEEEEEA :D Ska fixa en massa saker till lägenheten!

PUSSHEJ!

VAD HAR ERIKA GJORT FREDAG/LÖRDAG?

I fredags vad jag i stan och shoppade, det är ju typ rea överallt så de var nice! Bilder på inköpen kommer troligen senare.

Och igår var jag på bröllop, och då menar jag inte via TV:n som resten av svenska folket utan ett riktigt bröllop :D
 
Pelle och Anita tog och gifte sig! 

Det var mkt fint och vi hade sån jäkla tur med vädret så precis vid vigseln (det var utebröllop) blev det uppehåll i regnet och när vigseln var klar och skumpan var slut började det regna igen. Både julia och Thea spelade fina sånger, jätteduktiga var dom :) 

Först var det vigsel i Hovdebuan och sedan for vi till Höglekardalen till Inga och åt jättegod middag som bestod av oxsfilé, hasselbakspotatis, bea, rödvinssås, sallad, bröd, diverse drycker och på det kladdkaka. Julia spelade bröllopsvals och de dansade. Proppmätta som vi var for vi sedan hem till dom och drack kaffe och åt jordgubbstårta. Kvällen fortsatte på altanen med en massa dricka och trevligt prat även ostbricka för dom som orkade. Ska försöka sno någon bild av Olle sen! 

God mat, trevligt folk, tur med vädret och dom sa ja, vad mer behövs på ett bröllop?   

KÖKSVÄGGEN

En smygtitt på vad som kommer sitta på väggen i köket i lägenheten när jag flyttat in ;)



Hihihih.

Nu måste jag stänga av datorn för elin sla baka :P

VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN?

Kollade lite artister till yran iår. Bland andra så ska Kent dit, minns för två(?) år sedan när dom var där. Grymt drag! Längtar till yran nu, har inte bestämt vilken/vilka kvällar det blir att man far dit. Det är ju ganska dyrt och så krockar det med Glamusiken.. och med Fäviken.

Dom kunde inte ta det varsin vecka?


Suuuuuger.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och lyssna på musik tror jag! PUSS och godnatt <3


MUSOLLESMUSEUM

Idag har jag, Elin, mamma, Susse, Frida och Karin varit på musolles. Hallbona hade inte varit där sen dom var små, vi däremot är där varje sommar eftersom mamma har jobbat där sju år och guidat och gjort en del montrar och typ skrivit en bok om dedär så hon bara måste tillbaka och kolla hur dom ändrar om. Idag tror jag bestämt att det var mamma som guidade guiden, hahaha :P Susse har förresten också jobbat där. I caféet och hon har gjort en del illustrationer som finns på väggarna.

Bilden har jag stulit från frixos.blogg.se


VADKÄRN

Igårkväll åkte jag och Elin och Lovisa som sagt var till och grillade i Vadkärn. Det var lite kallt men vi skrattade oss varm och käkade korv och chokladkaka som kanske syns ;)

HAHAHA, Elin säger att jag ser ut som Kenta Johnsson och de kan jag hålla med lite om..!


SOMMARLOVET BÖRJADE MED...

Examen. Underbart härligt och sorgligt, men bara lite sorgligt. Nöjd med betyget och fick världens finaste stependium, en 800 sidor tjock bok om design med jättefina bilder! 
Kom hem och åt finmiddag med massa härliga människor, fick så sjukt fina presenter.

Av mamma och pappa: En minilaptop
Av Susse och Göran: Eva Attling armband, choklad
Av Nicke och Anna: Ett knivställ
Av Stefan och Lena: Datormus, datorfodral, burk 
Av farmor och farfar: Brudkista som farfar gjort 
Av Kai och Sandra: 500 kr
Tackotack. Blev ju rörd! 
Kväll med statskamp, mitt lag vann såklart ;) Vi ägde uuuuuuuuuuut! och sedan stack vi vidare dom andra hade kul men jag var så sjukt opepp, fattar inte. Jag brukar ju vara glad och med, var nog tröttheten som tog ut sin rätt. Sedan åkte jag hem till Olle och sov där.

På lördagen åkte jag hem ganska tidigt för att stöka ihop från gårdagens kalas och göra iordning för nästa kalas. Morfar och Linnéa kom hit och jag fick fina glas i present!

Söndag innebar firning av morfar som fyllde 75 (GRATTIS!) och hallbon och Olle kom. God mat och trevligt var det.

Igår var jag och Elin och Olle i garaget och slipade bord till lägenheten i princip hela dagen och på kvällen kikade vi på tv bara.

Även idag var det garaget och massa damm som gällde. Nu blir det grilla&chilla med Loviiisa :D 

ses. 


BRÄND!

Bästa 9:an var ju såklart bäst på brännbollen. Vi vann :D GRATTIS till oss!
Stannade på slöjden och gjorde klart sen. När jag kom hem åt jag och sedan har det stökats på inför examensmiddagen imorgon. Ska ta och duscha nu och skrva klart alla kort till rosorna och sedan hjälpa till nere.


Från och med imorgon (:O) är jag friiiiii från vårat nunnekloster :D

Lite sogligt är det ändå måste jag erkänna!

UCSH

Mamma spelade ett radioprogram för mig som hon hört för ett tag sedan. Det handlar om en frireligiös ungdomsorganisation som heter 'ny generation'. Helt jävla sjukt alltså. Dom ängnar sig åt att missionera på skoltid, vilket är olagligt och. Sättet  dom gör det på är förjävligt, dom lurar små barn som är lättpåverkade och varken kan eller törs säga emot. De visar en film som handlar om en tjej som tar livet av sig och dom säger att om hon vore religiös och följde den enda rätta vägen så skulle dethär inte ha hänt. Blir så arg när jag hör sånthär.

Gå in på sr.se och tryck på P1 sedan på programet kaliber och där finns det ett program som handlar om just detta. Lyssna själv!

Det är förjävligt.

TODAY

 

Idag har jag på mig detta!

Jeansjacka: Bikbok
Skjorta: Hm-logg (pappas)
Kjol: Monki
Lackleggings: JC
Skor: Converse
Väska: Hm
Klocka: Storm
Armband: Bikbok
Ringar: Glitter och gamla
Och halsband som inte syns på denhär bilden har jag fått av Olleälsklingen!

Nu ska jag gå och titta på ett program om vintagefashion och fästa trådar på mina mormorsrutor.
Pusshej!

 


SEND ME AN ANGEL

Min kropp är så förbannat jävla nersatt av magsår, pollenallergi och förkylning nu.. Vill bara sova fast när jag sover vaknar jag antingen av att jag inte kan andas eller av att de bara rinner snor. Ganska kul.

Nyss satt man och sa att det typ var sex veckor kvar till examen och nu inser man plötsligt att sissta riktiga skoldagen är imorgon :O

Shit! Jippi! Hjälp! Nej! Wiiiiii! Supermixed feelings..

JUST DANCE it's gonna be okey

Tjo!
Hemma från dansuppvisning nu. Trodde att det skulle gå åt helvete men det gick helt okej. Det var så sjukt varmt inne i lokalen alltså, och så dansade vi en dans i täckbyxor vilket inte gjorde saken bättre. Tror jag smälter bort snart.

Ska ta och fika nått nu sen måste jag lägga mig och läsa eftersom jag träffade Sabine där som påminde mig om att jag skulle ha läst klart en bok imorn som jag inte ens har börjat på..

Gnatt. :*

DOM SENASTE DAGARNA

Har varit sääääämst med uppdateringarna.

I fredags var  det skoldans och det var väl helt okej, inte lika kul som sisst men. Det bästa var när dom visade skapandeskolafilmen. Jag skämdes lite men skrattade mest. Tårana sprutade. Sedan gick vi hem till Joel och ja vad ska jag säga?!
Trevligt folk = trevlig kväll !
När vi skulle gå så stog Joel och lutade sig mot järsgården och så började den tippa men han märkte det inte förns den nästan låg ner, såg ju så sjukt kul ut. Sen när han skulle sätta tillbaka pinnen som lossnat så satte han den typ uppåt. Fyfan va vi garva!
Vi han bara gå en liten bit påväg hem innan Petter, Victor och Hoss kom på moppen. Victor skulle visa va bra pli han hade på hunden men de gick bara sämst hela tiden, Hoss kuta iväg och sket fullständigt i vad Victor sa. Samtidigt berätta han vad Hoss bruka göra, och det lät precis som man kollade på ett överpedargogiskt barnprogram.

Minns inte så mkt vad jag gjorde i lördags på dagen men på kvällen kom iaf Olle, Kalle, Frida, Karin, Susse, Emil och Nicke till oss och myste och kollade lite på eurovision songcontest (stava) vilket sög. Sämre låt som vann! Sen satt vi i köket och skrattade ihjäl oss åt pappa som var ganska kalas.

I söndags var det ju morsdag så då bakade vi tårta och grillade och firade mor och farmor, stackars farmor som fastade inför någon undersökning fick inte smaka av allt det goda som hennes söner, barnbarn och olle lagat.

Igår var vi i Duved och lyssnade på en föreläsning om alkohol i trafiken typ. Sedan när vi kom hem och mamma precis skulle gå till fjöset och jobba så ringde Kalle och påminnde Elin om att hon skulle jobba på nått möte så då hastade vi iväg till Hallen men det var ju nice för då fick jag med Olle hem på returen. Han va ute och sprang en sväng och jag spikade i en massa plugg på bron.

Idag har hela familjen varit i stan och skrivit på papper och sånnt så nu är lägenheten våran :D Han gå en sväng på stan först och såklart är det när man inte har pengar som man hittar massa saker man vill ha.. Men det har såklart varit en toppen dag ändå. Fint väder också. Snudd på första riktigt sommardagen, lovely.

Vill bara flytta nuuuu. 

RSS 2.0