JÄMTLAND IN THE SUMMER

Är det inte typiskt? När man äntligen har tid att ta det lite lugnt så blir det skitväder. Och inte dåligt heller. Just nu är det 8+ grader, molnigt och blåser snudd på storm. Kul. Varmt. Sommar i Jämtland.

HM:s höstkatalog har kommit och särskillt nu när det är typ oktoberväder så blir jag sjukt sungen på att shoppa höstkläder för hela slanten. Måste spara till yran. Dyrt juh.

BTW, dom sa på tv:n att det kunnde komma snö i sylarna inatt .. :O

FULLT UPP

Har bara inte orkat och velat uppdatera. Har mått skit ett antal dagar nu. Min rätta medicin tog slut och så vden som skulle ersätta den har inte funkat alls, har bara legat och mått illa men inte kunnat spy. När jag har varit bättre så har jag stökat på med gardiner till lägenheten. Mäta, klippa, stryka, sy osv. Idag har vi även flyttat djur och kusin Jill kom på besök så va med henne ett tag. Ska nog träffa henne på måndag på stråket, kul!

nu ska jag gå och fortsätta med gadirnerna.

KISS

YESTERDAY



Igår. Hade jag på mig detta.

Shorts - Avklippta HMjeans
Skärp - JC
T-shirt - La redoute
Halsband - Vintage från mammas farmor
Örhängen - Glitter

SOME VINTAGE NECKLACES

Jag älskar ju smycken, och vintagesmycken är hur kul som helst. Här är några favoriter =)









A new one!



new. Var på loppis idag och hittade de två nedersta!


IN THE SUMMER TIME WHEN THE WEATHER IS FINE

Sitter ute på bron och käkar chips och lyssnar på accept på spotify med pappa. Solen skiner fortfarande och jag har en god drink i min hand! Prima liv :) Var först ute på en långpromenad sen när jag kom hem så följde jag mamma och pappa på en sväng ut på Udden. Blåste tillomed varmt ;O Så himla härligt! Jag kan inte precis klaga på livet :) I synnerhet inte när man vet hur andra har det..

I feel sorry for you.   

Just gonna stand there and watch me burn
But that's allright becouse I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's allrigt brcouse I love the way you lie
I love the way you lie

FEEL THE MUSIC

Är så grymt sugen på att bara dansa jäääärnet, ösa på och svettas som ett as.

Har insett att jag kommer sakna kulturskolans dansträningar sjuk mkt. Det är så skönt när det bara flyter och man känner att det går bra och att man ger allt. Senaste och sissta uppvisningen var lite blandad. Ena dansen känndes bara åt helvete och alla klantade sig men den andra, ATOMIC, var så sjukt rolig att dansa och snacka om att vi öste! Iaf jag och Lovisa ;)

Men hur kul är det att ösa, själv?! Inte så kul.





I'll miss this!

I'M GOING TO THE BIG DARK FOREST

Idag ska vi troligtvis sätta plant. Så jävla seeeeeegt. Bara massa mygg och tungt och jobbigt. Hatar det. Hoppas att det är bra markberätt, annars blir det bara ännu värre.

Trevligt att jag är optimist, ellerhur? hahah :P


VILA I FRID



Vi tände ett varsit ljus när vi fikade.
Sörjer med er.
Ofattbart.



TJYNNAN TJÖJJES

Släppte ut kvigor idag, såhär kan det se ut! :)











Dom var så lugna så jag och Elin hade nästan inget att göra!



Fast vi hade fullt upp med att akta oss för brännässlorna!



Undrar om gräset är grönare på grannens sida ?



Fick med en dagens outfit också ;)

Snickarbyxorna är pappas, bikinin kommer från kappahl och skärpet är nått gammalt snöre! Hahahah, så ser jag ut när jag jobbar, skitsnyggt! ;)

ÖGONSTEN

Alla som känner mig vet att jag är galen i gamla saker från 50-, 60- och 70-talet. Glas-, porslins-föremål och möbler. Jag har massa fina (enligt mig iaf ;)) saker som jag nu kan använda i mitt eget hem :D Jag har samlat saker sedan jag var kanske 10-11 år, dock inte bara gamla grejer utan även nyproducerade saker, de flesta i gammal stil men också en hel del modernt! 


 

The it <3

Fullkommligt älskar denna gustavsberg-vas från 1950-talet, så himla snygga linjer! Hittade den ute i bryggstugan, kutade in till farmor och frågade om jag kunde få köpa den, eftersom hon är världens bäst farmor så fick jag den!! Detta var några år sedan. Ingenting annat jag har kan överhuvudtaget mäta sig med den!

När Elin är riktigt förbannad på mig brukar hon hålla vasen ut över trappen och hota med att släppa om hon inte får som hon vill. 
Skulle hon släppa skulle hon vara död.

Kärlek från första ögonkastet! 

ROOIBOS OCH RAINBOW

Har suttit i köket vid datorn hela kvällen och inte brytt mig om fotbolls VM. Tycker det är så jävla tråkigt att kolla på om inte Sverige spelar och dom är ju så kass så dom får ju inte ens spela, hah! Dricker rooibos och äter hårdbröd med biffar och BBQ- krydda på, yammi :) lyssnar på massa lovely music på spotify!

TROLLERI-TROLLERA

Hemma från trollingen nu. Fast hels ville jag stanna och vara med ollebolle, men gatt ju hem och tjäna lite pengar. Har inte haft nån dator, därav den kassa uppdateringen. I fredags tog iaf jag och Elin och cyklade till Vadtjärn och så mötte vi Lovisa och tog hennes båt runt halvön och vidare till Hallen. Helt lugnt på sjön och solen var alldeles röd och fin, vackert! Mkt folk och grymt röjjjjj! Bandet spelade jättebra låtar och människorna var fulla och glada! Även mor och far, pinsamt! Hah, aja.. Vet faktiskt inte vad klockan var när vi kom hem till Olle men det var en bra bit in på natten iaf.

Lördagmorgon, klev upp och åt frukost sen åkte hela familjen min till stan med grejer till lägenheten och sen åkte vi ut på Valla till Nicke. Pysslade på med lite allt möjligt, jag och pappa lagade nån häcksax och resonerade kring hur altaräcket skulle se ut. Dom håller ju på och bygger altan! Sedan grillade vi, mkt gott!
På kvällen bar det av till Hallen igen. Jäkligt kul men inte riktigt lika bra drag på dansgolvet, ändå så himla kul! Var nära att det blev bråk men det hände ju inget så det var lugnt! Jag och Olle gick hem någon gång vid tre kanske?!

Idag sov jag och Olle länge och sen kom sötNova och babblade på, hah :) Var ute och gick med Speja och Trolla en sväng och sen somnade vi igen när vi kom hem och vaknade sådär, nån timma senare :P Åt pannkakor, och sedan åkte jag hem. Måste ju jobba imorn.

Två underbara kvällar med dom bästa människorna, tack och puss på er!

:*

LAT?

Har bara lust att ligga och sola idag men jag känner mig så jävla lat om jag gör det. Känner att jag måste jobba och allt jobb jag gör kräver minst långbyxor och ofta tröja.. Så hur brun blir man av de? Inte brun! Ska iaf börja med att leta reda på nån färg och sen får vi se, hittar jag färg då blir det till att klä på sig och måla och hittar jag inte så kan det bli sola. Om jag har samvete till det. Vet att man bara får skäll om man latar sig så jag åker väl på att gör nått vettigt. Nu har jag inte samvete till att sitta kvar här inne så nu ska jag ut!

HAHAHA det är rätt åt dom ;)

SEX AND THE CITY

Kikade på sex and the city och nu ska jag ta och sova, fattar inte hur jag kan vara så trött ;O Gick och la mig skittidigt igår och sov länge idag.. Det är nå fel på mig. Ska iaf borsta tänderna nu och lägga mig så jag hinnar jobba imorn och sen förhoppningsvis ta mig iväg på trollingen och vara lite social! Känns som att jag inte har träffat folk på 7 år! Är klar med nästa alla möbler nu, vill bara ta in allt till stan och börja vara där. Är så jävla less på allt här och nu. På mig. Vill bara bort och göra nått annat än allt förbannade slipa och måla och djur och skit.

Godnatt den som är vaken, jag är knappt de men.. :P

I just gotta learn how to do it, it's fucking necessary.  

 

JÖSSMEN PÅ HÖJJANNA

Idag är det klart! Så nu firas det för fullt :) Fin middag nu med god 3-rätters, bra trevligt! Ska strax ge oss på efterrätten som jag och elin står för. Jordgubbsmouse med  jordgubbar, choklad, lime och physalis. Mumma! Kvällen lär fortsätta med mkt prat och skratt :)

Imorgon ska jag försöka jobba ihop lite pengar så jag kan ta mig på trollingen och kanske äta lite och så.

You know that I love you boy. 


FÖRGÄTMIGEJ



Went on a walk.



Moon



Älskar, älskar inte.. Älskar! 

Storsjöyran, nån som vill gå med mig på torsdag?

Please. 

FREMMENE

Har fin främmande från Stockholm. Pappas kusin Ann-Sofie är på besök, hennes son spelar i Storsjökuppen så nu är hon här och hälsar på! Lagar mat, ska försöka knåpa ihop nått hon tål, både gluten- och laktos- allergisk, stackarn.. 

uppdaterar mer sen! :)

PUSSSS


TABLE

Kan inte bestämma mig om jag ska bättra på bordet eller om jag ger mig. Jag är inte riktigt nöjd men det tar en massa tid om jag ska måla det igen.. beslutsångest!

Nu tror jag att iag ska ut en sväng i det fina vädret :)

Musiic by Lola Andersson :)

http://www.youtube.com/watch?v=oK-_3NRko9w

http://www.youtube.com/watch?v=cyTNXGsgg2U

http://www.youtube.com/watch?v=r6JSaYOI31U

Lola Andersson va mitt namn puss/ elin

BAKA BAKA LITEN KAKA

Hej! Elin här, Erika bad mig skriva ett inlägg för hon hann inte göra det. Hon och mamma tog och for till krokom/trångsviken för att lämna in grejor på kemtvätt. Aja hon sa iaf att jag skulle lägga upp några bilder på våra fina cupcakes som vi gjorde igår:




Farmor och farfar fick också smaka :)



puss / Lola Andersson


THE CITY

Tidigt igårmorse åkte jag in med Stefan och Lena till staden och fixade i lägenheten. Diskade, skruvade ihop lite lampor och satte in möblerna vi hade med oss. Fåtöljer, soffbord och säng finns nu där så nu kan man sova där! Var i lägenheten rätt länge och stökade sedan hämtade Stefan mig och så åkte jag hem till dom och fick Jordgubbar & glass, mkt gott! Satt där och skulle precis skriva ett inlägg på bloggen så ringde Olle och sa att dom skulle äta så då for jag in till stan och åt med massa folk från HallkutarnaVia Grande.
Gick upp till Olles lägenhet för att sova där. Hade inte set hans lägenhet innan, den är jättemysig verkligen! :) Satt på balkongen i värmen och tog en promenad bort till min lägenhet och stökade på där en stund. När vi kom hem så tittade vi på tv och fikade en lång stund sen gick vi och la oss. Solen sken in i sovrummet hela kvällen så när vi skulle sova var det jättevarmt. Gick bra men vaknade ganska tidigt av att det var varmt men det gjorde inte så mkt, klev ju upp i tid då iaf! Var ner en snabb sväng på stan idag och köpte en ring, ett diskställ och choklad, för jag och Elin skulle baka cupcakes. Håller på nu, kanske kommer en bild på dom senare =)

PEACE! 


09:55

Idag är jag uppe i tid! Ska fixa med möblerna till stan och försöka hinna sola lite också. Underbart väder så måste ju försöka hinna ut lite, inte bara va i garaget hela dagen! Ha en fin dag :)

Summer of 69.

http://www.youtube.com/watch?v=MEnBgHbtsjM

LOVE, ONLY LOVE CAN BREAK DOWN THE WORLD SOME DAY

Jaha nu ska man gå och lägga sig. Själv.. Saknar en kram just nu känner jag, och inte från vem som helst. Men vi ses ju på lördag iallafall! :) Kan inte slita mig från datorn, lyssnar på så jäklarns bra musik. Scorpions, kan betraktas som gubbrock men dom lugna låtarna är underbara och han har så skön röst. Lyssna på Wind of change, send me an angel, still loving you och holiday med scorpions. Tycker du inte att någon av dom låtarna är skön så har du ingen musiksmak ;)

Nu måste jag verkligen slita mig, behöver lite sömn. Blev ju inte allt för många timmar förra natten.

Puss i jumsken!

LIVET LEKER

JAG HAR KOMMIT IN PÅ TEKNIK :D

Grymt skönt att veta det. Trodde att jag skulle komma in men nu vet jag säkert. Underbart skönt, längtar!! Ska bli så himla kul med utbildningen och vi ska äga ut stan ;)


we are all the winners
we are all the best
att vi får va tillsammans
de betyder mest




TODAY



Linne - HM
Tröja - HM
Byxor - Monki
Jacka - HM
Skor - Converse
Väska - Åhlens
Halsband - KappAhl
Örhängen - Glitter

Hemma från stan nu och sedan en bra stund tillbaka. Ska ta och fika snart tror jag :)


DANCING ON MY OWN

Sitter och lyssnar på musik nu. Vi har ätit frukost och sminkat klart oss. Snart ska Lovisa gå till tandläkaren och jag och Elin till ska upp till lägenheten och stöka på eftersom vi fick veta idag att släkt från stockholm kommer nästa vecka och ska bo där. Emma vet jag inte vad hon ska göra, gå på stan, följa oss eller Lovisa typ :) Det var trevligt igårkväll, som alltid när det är trevligt sällskap!

Tack och puss på er :D <3


F.R.O.S.S.A MED LOWSA@, EMMI & LOLA ANDERSSON

Är i stan och har kollat på film tills nu. Vi hade tänkt gå på bio men eftersom Eclipse var fullsatt som vi förutsatte och vi inte var så sugna på att kolla på Sex and the city, minns typ inget av första filmen, så tog vi å hyrde film istället. Snyggfrossa blev det med först New moon (Robert Pattinson & Taylor Lautner) och sedan Pirates of the Caribbean (Johnny Depp). Nu är vi trötta efter att ha sett båda filmerna och spolat tillbaka och tagit om vissa scener ;) Sova blir det.

Hörs imorn!

Saknar min egen loverboy :*

RSS 2.0