NICE FREDAG

Härlig fredag, fick lov men har inte haft nått internet så inleder lovet med att skriva på engelskaanalysen som ska vara inne ikväll som jag inte kommer hinna skicka in ikväll för fittinternetet.....
Ibland älskar man sitt liv :)

G-NATT

Nu ska jag bara äta upp mitt goda riskex med pizzasmak och sen ska jag gå och borsta tänderna ;) Sen blir det sängen, äntligen <3 Den är full med kläder istället för full med Olle :( Det hade varit bättre! Imorn drar vi till med en liten sovmorgon, skönt! Sen ska vi ge oss på den lilla' uppgiften vi har fått. Bara 10-15 sidor rapport som ska skrivas på 2 lektioner varav en utan lärare och mall............... Ibland älskar jag verkligen teknik :) Not.
Godnatt iaf :)
Dreaming with tears in my eyes

EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER

Den är lite glittrig men det syns ju inte.
HM - 50 kr på rea (Y)
HM - 200 kr
Det släta är guldigt om det inte syns. Det är iaf från Glitter och kostade 140 kr tror jag och det med en svart prick' är från ur&Penn och kostade 50 kr. Rätt värt :)

TODAY I LOOK LIKE THIS

Linne - Sister
Poncho - Åhlens
Halsband - Ur&Penn
Ring - Glitter
Armbanden är gamla!
Jag hade utsläppt hår idag :o Haft en allmänt seg skoldag idag, fast slutade tidigt, det va skönt :) Då var jag och Elin på stan en sväng och shoppade. Eller jag köpte bara ett halsband men. Igår va jag på stan och hjälpte Olivia att köpa smycken till nån fotbollsgala, då köpte jag lite annat också!
Nu ska jag ta och laga lite mat och sen gå upp på dancehall och ösa lite ;) Har dock ont i halsen så jag inte kan träffa Olle ikväll som jag hade tänkt :( Nu när han äntligen är frisk är jag sjuk..

NYGAMMALT

Det var nytt för ett tag sedan, har glömt att visa det bara!
Skjorta och armband från BikBok och linne från Monki

I WISH NOTHING BUT THE BEST FOR YOU

Don't forget me, I begged..

Sometimes it lasts in love but somtime it hurts instead

DRÖMDE HEMSKA DRÖMMAR INATT

Har verkligen haft fullt upp med massa plugg på sissta tiden så det har ju blivit gannnnska lite uppdatering. Menmen. Idag har det varit massa släktingar på besök. Kul iaf att träffa kusinerna saknar dom här i stan. Hoppas Frida får praoplats i stan så hon kan komma hit och bo lite :)



Mitt hjärta blöder

RSS 2.0